Ρούλα Κορομηλά: Αυτή είναι η αδελφή της, Λένα, με την οποία μοιάζουν σαν δύο σταγόνες νερό

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

15 Ιουλίου 2022 19:15

Η Ρούλα Κορομηλά αποτελεί μία από τις πιο δημοφιλείς παρουσιάστριες στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης.

Η Ρούλα Κορομηλά, η οποία έχει υπάρξει οικοδέσποινα σε πρωτοποριακά και θρυλικά σόου της ελληνικής τηλεόρασης, δεν συνηθίζει να αναφέρεται στην προσωπική της ζωή.

Πάντως, προέρχεται από πολυμελή οικογένεια, ενώ έχει δύο αδέλφια, τη Λένα και τον Θανάση.

Παλαιότερα είχε κάνει ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και δημοσίευσε φωτογραφία της αδελφής της με αφορμή τη γιορτή της.

«Χρόνια πολλά στο πιο γλυκό και χαρισματικό πλάσμα του κόσμου. My sister! Το καμάρι της οικογένειας μας! Love u», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αυτό που κάνει εντύπωση σε όσους βλέπουν το συγκεκριμένο στιγμιότυπο είναι το πόσο πολύ μοιάζουν οι δυο τους.

Από εκεί και πέρα, την επιστροφή της στην τηλεόραση φαίνεται πως ετοιμάζει η Κορομηλά αφού βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με εταιρεία παραγωγής για να αναλάβει ρόλο σε κριτική επιτροπή.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ciao.gr η επιτυχημένη παρουσιάστρια συζητά το ενδεχόμενο να ενταχθεί στην κριτική επιτροπή του σόου διάσημων «Just the two of us».

Σε μία τέτοια περίπτωση θα βρεθεί για πρώτη φορά στην ίδια εκπομπή και στο ίδιο πλατό με τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Μάλιστα, κομβικό ρόλο στις συζητήσεις παίζει ο ίδιος ο Μικρούτσικος, ο οποίος έχει ζητήσει να βρεθεί στο πλευρό του η Κορομηλά ώστε να δημιουργήσουν ένα εκρηκτικό τηλεοπτικό δίδυμο που θα δώσει ώθηση στο μάλλον κουρασμένο concept του σόου.

Οι συζητήσεις ανάμεσα στην Κορομηλά και στην εταιρεία παραγωγής βρίσκονται σε καλό σημείο και απομένουν μόνο μερικές λεπτομέρειες ώστε να πέσουν οι υπογραφές.

Επίσης πέρα από την κριτική επιτροπή, οι υπεύθυνοι του σταθμού αναζητούν και το πρόσωπο που θα παρουσιάσει το εν λόγω σόου.

Η Μαρία Μπακοδήμου αποχώρησε οριστικά από την εκπομπή αφού έχει έρθει σε συμφωνία με τον ΣΚΑΪ, με τον οποίο θα συνεργάζεται κατά τη νέα περίοδο. Ενώ ακόμα δεν υπάρχει απάντηση από τη Δέσποινα Βανδή