Ρούλα Κορομηλά – Ελένη Μενεγάκη: Το Twitter πήρε «φωτιά»!

Συντάκτης: Newsroom

25 Νοεμβρίου 2022 17:00

Ρούλα Κορομηλά - Ελένη Μενεγάκη: Το Twitter πήρε «φωτιά»!

Ελένη Μενεγάκη και Ρούλα Κορομηλά συναντήθηκαν μετά από 26 χρόνια στο Mega.

Οι δυο παρουσιάστριες μίλησαν αρχικά για το άγχος τους αλλά και για το παρελθόν…

Ελένη σε Ρούλα: «Πάντα υπήρχε η σύγκριση με σένα»

«Η διάρκεια είναι το σημαντικό. Μπήκες κι εσύ μέσα, άρπαξες-ας μου επιτραπεί το ρήμα- τα θετικά στοιχεία που έβλεπες, τα ακολούθησες, έβαλες τη δική σου προσωπικότητα και να ‘σαι τώρα 30 χρόνια στην τηλεόραση. Βέβαια είσαι στην ίδια ώρα. Και το μεσημέρι και το πρωί» επεσήμανε η Ρούλα Κορομηλά στην Ελένη Μενεγάκη στα πρώτα λεπτά της συζήτησής τους και στη συνέχεια τη ρώτησε για ποιον λόγο δεν πάει στη βραδινή ζώνη.

Η Ελένη Μενεγάκη απάντησε τότε: «Πριν από 10-12 χρόνια, όταν μου ζητήθηκε να αλλάξω ζώνη και ναι το έκανα, είπα ότι δεν θα ξαναγυρίσω πίσω. Αλήθεια θα απαντήσω. Πάλι παρακολουθώντας τη ζωή σου που πάλι είχες προηγηθεί, έβλεπα ότι είναι πολύ δύσκολο να σε εμπιστευτούν, ξεκινώντας κάτι που πάντα υπήρχε η σύγκριση με σένα. Έπρεπε να με αποδεχτούν και μέχρι να με αποδεχτούν, για να γίνω κι εγώ καλή, όχι καλύτερη, γιατί δεν είχα κάποιον προσόν εμπειρίας… Βλέποντας εσένα ότι είναι δύσκολο όταν κρατάς πολλά καρπούζια –και το πρωί, και το βράδυ, και σόου- δεν θα με βοηθούσε στο να κάνω οικογένεια».

«Όταν αυτό το κατάλαβα γύρω στα 30 μου, είπα “εγώ τι θα αντέξω περισσότερο; Θα μου αρέσει αν δεν έχω έναν άνθρωπο κι αν δεν κάνω και παιδιά;”, οπότε είπα “κάτσε, μην αφήσεις τίποτα για αργότερα αφού το θέλεις και το έχεις ανάγκη”. Και έτσι πέρασαν τα χρόνια. Μέχρι τα 40 έκανα αυτή τη διαδρομή, την οικογενειακή. Και πάλι ζορίστηκα. Σκέψου να είχα και βραδινά προγράμματα και να είχα και τέτοια… Άλλες αγωνίες».

«Υπήρχαν φορές που πιέστηκα πολύ, έλεγα μα που τη βρίσκω τη δύναμη. Εσύ πιέστηκες ποτέ; Δεν κλαίγομαι, έχω περάσει φανταστικά και έχω ευχαριστηθεί τη διαδρομή. Δεν ξέρω τι καταλαβαίνει ο κόσμος όταν μας βλέπει σε ένα λαμπερό περιβάλλον» κατέληξε η Ελένη Μενεγάκη.

Ρούλα Κορομηλά: «Με άγγιξε ο θάνατος»

Η Ρούλα Κορομηλά μίλησε και για την σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της

«Δεν την έβγαζα την πίεση της δουλειάς στο σπίτι. Όταν πήγαινα στο σπίτι, ήμουν μεταλλαγμένη. Βεβαίως καταπιεζόμουν, γιατί δεν ήθελα να τον δυσαρεστήσω, δεν ήμουν ο εαυτός μου κι αυτό ίσως ενίσχυσε τη διάλυση των σχέσεων. Όποτε άφησα τη φόρτιση της δουλειάς να περάσει στο σπίτι, χώρισα» εξομολογείται η Ρούλα Κορομηλά.

«Έδωσα πολύ μεγαλύτερο βάρος στη δουλειά, γιατί όταν κάνεις πρωταθλητισμό, πρέπει να το συνεχίσεις αυτό, πρέπει να παλέψεις περισσότερο. Αυτό το έκανα και το πλήρωσα ακριβά».

«Δουλεύω από 18 ετών. Στην τηλεόραση μπήκα 33-34 ετών, πριν έχω δουλέψει πολύ σκληρά. Κάποια στιγμή, λοιπόν, δεν άντεξα, έσπασε κάτι μέσα μου και λέω «Η Ρούλα πού είναι; Ποιος την αγαπάει; Ποιος νοιάζεται γι’ αυτήν;». Εκτός από την οικογένειά μου, που είναι το στήριγμά μου. Ήθελα να μείνω μόνη μου και να τα βρω με μένα, να δω τι γίνεται μέσα μου. Με όλη αυτή την πίεση, με όλο το άγχος, με όλο αυτό το ξύλο που έτρωγα από αριστερά και δεξιά, να λένε για μένα και να προσπαθώ να τα καλύπτω για να μη στεναχωρώ τους γονείς μου» συμπλήρωσε.

«Ξαφνικά τότε ο οργανισμός μου άρχισε να κλονίζεται πολύ κι αρρώστησα. Δεν άντεχα, δεν είχα δυνάμεις. Πήγαινα να σκεφτώ και δεν μπορούσα να σκεφτώ, δε μπορούσα να κοιμηθώ, δεν με κράταγαν τα πόδια μου. Ήμουν σε μία πολύ άσχημη κατάσταση. Εννοείται πως φοβήθηκα. Όχι να μη χάσω τη δουλειά μου, ότι θα πεθάνω φοβήθηκα. Αποσύρθηκα, πέρασα πολύ δύσκολα, ακούμπησα τον θάνατο, με άγγιξε» αποκαλύπτει η Ρούλα Κορομηλά.

«Άντλησα δύναμη από μένα, έβγαλα δύναμη. Αν δεν έβγαζα δύναμη, δεν θα μπορούσα να το αντιμετωπίσω. Ήταν κάτι αυτοάνοσο, ο οργανισμός μου το δημιούργησε» αναφέρει κλείνοντας η παρουσιάστρια.

Τα σχόλια στο Twitter