Ρούλα Κορομηλά: H μεγάλη επιστροφή στην τηλεόραση! Με πρωινή καθημερινή εκπομπή στην ΕΡΤ

16 Ιουλίου 2022 17:00

Ρούλα Κορομηλά: Eπιστρέφει στις οθόνες μας ύστερα από 32 χρόνια αποχής!

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας μέσα από την εκπομπή του στον ΣΚΑΙ έριξε μια «βόμβα» μεγατόνων.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γρηγόρης Γκουντάρας ανέφερε ότι η Ρούλα Κορομηλά, ύστερα από 32 χρόνια αποχής από το «γυαλί» επιστρέφει με δίωρη καθημερινή εκπομπή στην ΕΡΤ!

Πάντα σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γρηγόρη Γκουντάρα, η παρουσιάστρια προορίζεται για τη ζώνη 10-12 στην κρατική τηλεόραση με ένα πρωινό μαγκαζίνο.

 

 

Ρούλα Κορομηλά για βραβεία Mad: «Δεν έχω ξαναδεί καλλιτέχνες να κυκλοφορούν με 15 μπράβους»

Εξοργισμένη είναι η  Ρούλα Κορομηλά με τα όσα συνέβησαν κατά την διάρκεια των μουσικών βραβείων Mad μετά και το άγριο ξύλο ανάμεσα στον SNIK και Light.

Η παρουσιάστρια μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Μega και τα όσα συνέβησαν στο κλειστό γήπεδο του Τάε-κβο-ντο

«Είδα τον κόσμο έντρομο. Άκουσα τις φωνές, άρχισαν να τρέχουν, να ουρλιάζουν, να φωνάζουν. Οι καλλιτέχνες ήταν σοκαρισμένοι. Είμαι πάρα πολύ προβληματισμένη με όσα έγιναν χθες και πολύ θυμωμένη, γιατί δείχνουν ανεκτικότητα σε συμπεριφορές που προβάλουν βία, σεξισμό και παρεμβατικότητα.

Δεν είμαι αφοριστική με κανένα είδος μουσικής, ούτε θέλω να τσουβαλιάσω τους καλλιτέχνες που το εκπροσωπούν. Είμαι αφοριστική σε τέτοιες βίαιες συμπεριφορές. Έχοντας διανύσει 35 χρόνια πορείας η Ρούλα Κορομηλά δεν έχει έρθει ποτέ ξανά αντιμέτωπη με παρόμοιο περιστατικό. Δεν έχω ξαναδεί καλλιτέχνες να κυκλοφορούν με 15, που δεν ξέρω πως να τους αποκαλέσω. Συνοδούς; Μπράβους; Και να συμπεριφέρονται σαν συμμορίες. Παλιά υπήρχε πάντα σεβασμός, κατανόηση και εκτίμηση από τον ένα προς τον άλλο, ανεξάρτητα από προσωπικούς ανταγωνισμούς. Αυτό που αντίκρισα χθες με θλίβει και πραγματικά με θυμώνει αφάνταστα.

Σεβάστηκα τον κόσμο. Ήταν 10.000 άνθρωποι με τα παιδιά τους, που είχαν πληρώσει χρήματα. Και γιατί να φύγουμε εμείς; Δεν κατάλαβα! Αυτοί έπρεπε να σηκωθούν να φύγουν»