Ρούλα Κορομηλά: Η επιστροφή στην TV, η έναρξη υπό τους ήχους του «Bella Ciao» και οι αντιδράσεις στο Twitter

Συντάκτης: Newsroom

6 Νοεμβρίου 2022 10:07

Ρούλα Κορομηλά: Η επιστροφή στην TV, η έναρξη υπό τους ήχους του «Bella Ciao» και οι αντιδράσεις στο Twitter

Η Ρούλα Κορομηλά επανήλθε στην τηλεόραση και έκανε μία εντυπωσιακή εμφάνιση στο «Σπίτι με το MEGA».

Η παρουσιάστρια έκανε την είσοδο της υπό τους ήχους του Bella Ciao και οι χρήστες του Twitter έβαλαν «φωτιά» στα πληκτρολόγιά τους.

Καλεσμένοι ήταν η Πέγκυ Ζήνα και ο Κώστας Τουρνάς.

Η έναρξη με το «Bella Ciao» και τα πρώτα λόγια της Ρούλας Κορομηλά

Η έναρξη της εκπομπής έγινε υπό τους ήχους του διάσημου τραγουδιού «Bella Ciao», με την Ρούλα Κορομηλά να εμφανίζεται ντυμένη στα κόκκινα.

«Κυρίες και κύριοι, καλησπέρα σας! Καλησπέρα σε όλους! Καλωσήρθατε στο όμορφο, ζεστό, μουσικό, ανανεωμένο “Σπίτι με το MEGA”. Ήρθα κι εγώ, ξέρετε γιατί; Έχω αποφασίσει να βρίσκομαι εκεί που περνάω καλά! Και τις δύο φορές που επισκέφτηκα την εκπομπή, η ευγένεια, ο σεβασμός, η αισιοδοξία και οι συντελεστές με ώθησαν στο να έρθω με πάρα πολύ μεγάλη χαρά, να βρίσκομαι κοντά σας, για να μοιραστούμε μαγικές μουσικές βραδιές».

Στη συνέχεια, η Ρούλα Κορομηλά συστήθηκε ξανά στο ελληνικό κοινό:

«Θα πρέπει να συστηθώ, δεν με ξέρετε όλοι. Είμαι η Ρούλα Κορομηλά και δηλώνω παρουσιάστρια. Γεννήθηκα ένα μήνα που θεωρείται ερωτικός, μπορεί να είναι και η έλξη που έχουμε μεταξύ μας τόσα χρόνια. Γεννήθηκα ένα Σάββατο, η μαμά μου δεν θυμάται την ώρα, γι’ αυτό και δεν μπορεί να βρει κανείς των ωροσκόπο μου. Γεννήθηκα στις 16 Φεβρουαρίου του 1957. Θέλω να με γνωρίσετε περισσότερο και να σας πω τι αγαπάω. Αγαπάω τους ανθρώπους, τη φύση, τα ζώα. Έχω ιδιαίτερη αδυναμία στα άλογα, ειδικά όταν είναι σε νεαρή ηλικία, τα χαϊδεύω και τους δίνω ζάχαρη».

Οι αντιδράσεις στο Twitter

 

Οι καλεσμένοι της πρεμιέρας

Η Πέγκυ Ζήνα και ο Κώστας Τουρνάς ανέβηκαν στη σκηνή, για να χαρίσουν στο τηλεοπτικό κοινό ένα μουσικό ταξίδι στις μεγάλες επιτυχίες τους. Δίπλα τους βρέθηκαν επίσης οι Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, Έλενα Παναγιωτίδου και Ιλένια Ουίλιαμς.

Επίσης παρουσίασε ένα αφιέρωμα με τραγούδια του σπουδαίου συνθέτη Σταμάτη Σπανουδάκη.