Ρούλα Κορομηλά: Η σπόντα στη Ναταλία Γερμανού για την εκπομπή της

20 Ιουνίου 2021 18:30

Ρούλα Κορομηλά: Η σπόντα στη Ναταλία Γερμανού για την εκπομπή της

Το μεγαλύτερο κομμάτι της χθεσινής εκπομπής της Ναταλίας Γερμανού ήταν αφιερωμένο στην υπόθεση των Γλυκών Νερών που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Σε κάποιο σημείο λοιπόν, η εκπομπή έπαιξε και ένα απόσπασμα από το ημερολόγιο της Κάρολαϊν.

Το οποίο βγήκε στη δημοσιότητα μετά την ομολογία του πιλότου.

Η παρουσιάστρια εξήγησε στον αέρα πως δεν συμφωνεί με τη δημοσιοποίηση ενός τόσο προσωπικού θέματος.

Και μάλιστα τόνισε ότι βάζει και την εκπομπή της μέσα σε αυτό.

Επειδή το συμβάν αυτό την επηρέασε πολύ, αποφάσισε να εκφράσει τη λύπη της και με μία ανάρτηση.

«Πολύ λυπάμαι και θλίβομαι που παίξανε αποσπάσματα απο το ημερολόγιο της Καρολάιν παρά τις παρακλήσεις μου για το αντίθετο», έγραψε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter.

Αμέσως πολλοί διαδικτυακοί της φίλοι έσπευσαν να της απαντήσουν πως ως παρουσιάστρια που είναι θα μπορούσε να το έχει αποτρέψει.

Αλλά η Ναταλία Γερμανού εξήγησε πως δεν έχει τον έλεγχο της σκαλέτας της εκπομπής.

Η Ρούλα Κορομηλά, με αφορμή τον διάλογο αυτό που έγινε, έκανε μία δική της ανάρτηση στα social media, στην οποία έγραψε:

«Στις ψυχαγωγικές εκπομπές,οταν η κεντρική παρουσιαστρια κρίνει ,επιθυμεί να μην προβληθεί κάτι στον αέρα της εκπομπης της, για  καποιους λογους, σαφως κ δεν προβάλλεται… Αλλα λόγια ν αγαπιόμαστε….

Ως άνθρωπος με ενσυναισθηση θεωρώ πως το ημερολόγιο της αδικοχαμένης Καρολαιν δεν επρεπε να δει τα φώτα της δημοσιοτητας. Συμφωνώ με ολους σας.

Αυτο το δυστυχισμένο μωρό οφειλουμε να το σεβαστούμε κ προστατεύσουμε οπως κ ολα τα παιδια που βιώνουν φρικτές η κ ίδιες καταστασεις».