Ρούλα Κορομηλά: Η υπέροχη μεζονέτα στην Κηφισιά με κήπο και πισίνα

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

17 Αυγούστου 2022 11:26

Μια υπέροχη διώροφη μονοκατοικία στην Κηφισιά διαθέτει η Ρούλα Κορομηλά, η οποία της προσφέρει όλες τις ανέσεις.

Η παρουσιάστρια Ρούλα Κορομηλά κατοικεί τα τελευταία δέκα χρόνια στην Κηφισιά και πολύ συχνά καλεί φίλους στο σπίτι της για να περάσει όμορφες στιγμές μαζί τους.

Στην οικία της δεσπόζει το λευκό, που είναι το αγαπημένο της χρώμα.

Το σπίτι της χαρακτηρίζει η λιτότητα και ταυτόχρονα η ζεστασιά σε συνδυασμό με τα έπιπλα από σκούρο ξύλο, τα οποία κάνουν υπέροχο συνδυασμό με τους πίνακες ζωγραφικής που είναι διάσπαρτοι στο χώρο.

Η μονοκατοικία περιλαμβάνει στον πρώτο όροφο μεγάλο σαλόνι, το οποίο με ένα μικρό σκαλοπάτι οδηγεί στην κουζίνα της και σε έναν βοηθητικό χώρο που λειτουργεί ως αποθήκη.

Ένας μεγάλος γωνιακός καναπές δεσπόζει στη μία πλευρά και ένας λευκός στην άλλη γωνία του δωματίου, δίπλα από την τραπεζαρία της.

Στον μεγάλο τοίχο του σαλονιού πάνω από το τζάκι, είναι τοποθετημένη η τηλεόραση.

Η μεγάλη σκάλα οδηγεί στον επάνω όροφο, όπου βρίσκονται τα τρία δωμάτια και το μπάνιο.

Στον μικρό χώρο δίπλα από τη σκάλα υπάρχει άσπρη κονσόλα και αρκετά κάδρα στους τοίχους με φωτογραφίες της παρουσιάστριας, προσωπικές και επαγγελματικές, θυμίζοντας κάποιες από τις ένδοξες στιγμές της τηλεοπτικής της πορείας.

Και όπως σε όλo το σπίτι και στον συγκεκριμένο χώρο υπάρχουν βάζα με λουλούδια. Eπιτραπέζια και επιδαπέδια.

Η κουζίνα είναι το… βασίλειό της, γιατί η Κορομηλά μαγειρεύει υπέροχα. Όσοι άλλωστε έχουν βρεθεί στον προσωπικό της χώρο, έχουν να πουν πως αν κάποιοι πάει στο σπίτι για επίσκεψη, δεν υπάρχει περίπτωση να μην του κάνει το τραπέζι!

Σε ό,τι αφορά την κρεβατοκάμαρά της, είναι λιτή και φυσικά σε συνδυασμό με το ανοιχτό ξύλο και το λευκό. 

Τέλος, το σαλόνι με τη μεγάλη τζαμαρία έχει θέα στον καταπράσινο κήπο και στη μικρή πισίνα με τα κατάλευκα φλαμίνγκο, η οποία το καλοκαίρι γίνεται το αγαπημένο σημείο για παιχνίδι όλη μέρα με τα ανίψια της.