Ρούλα Κορομηλά: «Με το που είδα τον Ραματσότι έπεσα ξερή – Δεν με φλέρταρε, εγώ τον φλέρταρα»

Συντάκτης: Newsroom

3 Φεβρουαρίου 2023 17:00

Ρούλα Κορομηλά: «Με το που είδα τον Ραματσότι έπεσα ξερή - Δεν με φλέρταρε, εγώ τον φλέρταρα»

Καλεσμένη στην εκπομπή «The 2Night Show» ήταν η Ρούλα Κορομηλά. Η παρουσιάστρια μίλησε για την πορεία της στην τηλεόραση αλλά και για τις σχέσεις με τους συνεργάτες της.

Μεταξύ άλλων μίλησε για τους Ιταλούς σταρ που φιλοξένησε κατά καιρούς στα σόου της, για τον Λούτσιο Ντάλα αλλά και τον Έρος Ραματσότι. Μάλιστα, δεν έκρυψε τον θαυμασμό της για τον Ραματσότι, αφού όταν τον είδε έπεσε ξερή…

«Τι ωραίος άντρας, κούκλος. Το 1991 τον γνώρισα. Ήταν ένας κούκλος. Δεν με φλέρταρε, εγώ τον φλέρταρα. Ένας Ιταλός με φλέρταρε και αυτός μάς τελείωσε… Με το που είδα τον Ραματσότι έπεσα ξερή, είπα “μα τι ωραίος που είναι”».

Ρούλα Κορομηλά: «Δίνω μάχη με ένα θηρίο που ζει στο σώμα μου»

Η εθνική μας παρουσιάστρια, όπως αποκαλούσαν ήδη από τη δεκαετία του ’90 τη Ρούλα Κορομηλά, επέστρεψε τηλεοπτικά τη στιγμή που δεν το περίμενε κανείς. Ως οικοδέσποινα στο «Σπίτι με το Mega» τα βράδια του Σαββάτου.

Η Ρούλα Κορομηλά κάνει την πρώτη της φωτογράφιση και δίνει την πρώτη της συνέντευξη σε περιοδικό μετά από χρόνια. Πράγματα για τα οποία μιλά δεν έχουν ειπωθεί ποτέ ξανά από τα δικά της χείλη. Αναφέρεται ακόμα και στο σοβαρό αυτοάνοσο το οποίο αντιμετωπίζει από το 2007.

Όσο μεγαλώνουμε οφείλουμε να γινόμαστε σοφότεροι. Εσύ άλλαξες κοσμοθεωρία με τα χρόνια; Δυνάμωσες; Σε τι έχεις αλλάξει;

Πώς να μην αλλάξω όταν όλα γύρω μου αλλάζουν; Τα θέματα υγείας, η παύση από τη δουλειά και ο χρόνος που περνά με ωρίμασαν, με έκαναν να αναθεωρήσω πολλά και να αλλάξουν οι προτεραιότητές μου. Με καθοδηγούν πια τα μάτια της καρδιάς μου.

Έμαθα να είμαι πιο ανεκτική, να συγχωρώ, να κατανοώ και να δικαιολογώ τους άλλους. Να αγαπάω περισσότερο τους ανθρώπους αλλά και εμένα την ίδια. Να δίνω σημασία στα πιο απλά και ουσιαστικά πράγματα και να μην ασχολούμαι με μικρότητες.

Όταν έχεις φτάσει να παλεύεις για τη ζωή σου, όλα τα υπόλοιπα σου φαίνονται τελείως ασήμαντα. Όπως είπα, τώρα πια θέλω να είμαι εκεί που περνάω καλά. Θέλω να έχω στη ζωή μου ανθρώπους που μου λένε μόνο αλήθειες.

Όταν αντιμετώπισες το σοβαρό αυτοάνοσο, πίστεψες ποτέ, έστω για μια στιγμή, ότι δεν θα κατάφερνες να επανέλθεις;

Από το 2007 δίνω μάχη με ένα θηρίο που ζει μέσα στο σώμα μου. Ξεκίνησε άγριο, επιθετικό και ανέτρεψε τα πάντα στη ζωή μου. Δεν ήμουν όμως διατεθειμένη να ηττηθώ. Μου έδειξε τα δόντια του αλλά του έδειξα και εγώ τα δικά μου.

Το πολέμησα με δύναμη, πίστη και υπομονή. Έκτοτε το ελέγχω με διαρκή αγωγή και το κρατάω σε ύφεση. Έμαθα να ζω μαζί του – όσο δύσκολο και αν είναι. Εύχομαι να παραμένει ήρεμο και να μη μου επιτεθεί ξανά.

Και, ναι, αρκετές φορές φοβήθηκα ότι δεν θα καταφέρω να επανέλθω. Μέσα όμως από τον φόβο βρήκα τη δύναμη να παλέψω και να σταθώ στα πόδια μου δυνατή. Στη ζωή μου όσες φορές φοβήθηκα έμπαινα πάντα μπροστά από τον φόβο. Η ζωή είναι ωραία και αξίζει να πολεμάς για αυτήν.

Πηγή: «ΟΚ!»