Ρούλα Κορομηλά: Όλη η αλήθεια πίσω από την συνεργασία της με την ΕΡΤ

Συντάκτης: Newsroom

22 Ιουλίου 2022 11:56

Ρούλα Κορομηλά: Eπιστρέφει στις οθόνες μας ύστερα από 32 χρόνια αποχής!

Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορεί η είδηση στα site αλλά και στις εκπομπές ότι Ρούλα Κορομηλά ετοιμάζει πρωινή εκπομπή στη ζώνη 10 με 2 στην Δημόσια Τηλεόραση.

Όμως πώς προέκυψε αυτή η πιθανή συνεργασία με την κρατική τηλεόραση και την ξανθιά παρουσιάστρια;

Η είδηση έγινε γνωστή μέσα από την εκπομπή του Γρηγόρη Γκουντάρα ο οποίος αποκάλυψε ότι η Ρούλα Κορομηλά έχει έρθει σε συζητήσεις και σε πιθανή συμφωνία με την ΕΡΤ για να παρουσιάσει πρωινή εκπομπή.

Τα σενάρια δίνουν και παίρνουν τις τελευταίες ημέρες με την παρουσιάστρια να διατηρήσει υγιή ιχθύος και να μην απαντάς τις ενοχλήσεις των δημοσιογράφων για το τι συμβαίνει τελικά με την τηλεοπτική της επιστροφή.

Η τελευταία τηλεοπτική της παρουσία ήταν μέσα από τον τηλεοπτικό σταθμό παρουσιάζοντας το Μπράβο Ρούλα το οποίο και έριξε πρόωρα βλέπω η ξανθιά παρουσιάστρια η ήρθε σε σφοδρή σύγκρουση με τον ιδιοκτήτη του καναλιού.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ciao.gr δεν έγινε ποτέ επίσημη πρόταση από την Δημόσια Τηλεόραση στη Ρούλα Κορομηλά αλλά η παρουσιάστρια αυτοπροτάθηκε στην διοίκηση του καναλιού για να αναλάβει την ζώνη 10 με 12.

Η συζήτηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και η Ρούλα Κορομηλά ξεκαθάρισε πως θα ήθελε η καριέρα της να ολοκληρωθεί μέσα από το κανάλι που ξεκίνησε δηλαδή την ΕΡΤ.

Από την πλευρά της ΕΡΤ έγινε ξεκάθαρο πως εάν προκύψει συνεργασία αυτή θα ξεκινήσει από Δεκέμβριο με την προϋπόθεση να υπογράψει ο Τζωνυ Καλημερη.