Ρούλα Κορομηλά: «Τα βλέπω όλα με τα μάτια της αγάπης και της κατανόησης»

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

23 Σεπτεμβρίου 2022 09:10

Η Ρούλα Κορομηλά αποκάλυψε, μέσα από ανάρτησή της στα κοινωνικά δίκτυα, ότι δούλεψε με τον εαυτό της προκειμένου να αδειάσει τους φόβους της.

Η παρουσιάστρια Ρούλα Κορομηλά, η οποία είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και συχνά επικοινωνεί με τους διαδικτυακούς της φίλους, αναφέρθηκε στη δύναμη της αγάπης.

Συγκεκριμένα, η Κορομηλά έγραψε τα παρακάτω: «Γεια σας με τα μάτια της αγάπης.

Αδειάζω το μυαλό μου από τους ‘φόβους’ και σας βλέπω, τα βλέπω όλα, όλους σχεδόν με τα μάτια της αγάπης και της κατανόησης.

Προσπάθησα για αυτό και δούλεψα με τον εαυτό μου αρκετά μέχρι να το καταφέρω. Αφήνω τον ήλιο να ζεσταίνει την ψυχή μου και να λάμπει.

Αντιλαμβάνομαι τα θετικά και τα αρνητικά με όπλο την αγάπη. Η δύναμη της αγάπης μας κάνει καλύτερους».

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Roula Koromila (@roulakoromila)

Μια υπέροχη διώροφη μονοκατοικία στην Κηφισιά διαθέτει η Ρούλα Κορομηλά, η οποία της προσφέρει όλες τις ανέσεις.

Η παρουσιάστρια κατοικεί τα τελευταία δέκα χρόνια στην Κηφισιά και πολύ συχνά καλεί φίλους στο σπίτι της για να περάσει όμορφες στιγμές μαζί τους.

Στην οικία της δεσπόζει το λευκό, που είναι το αγαπημένο της χρώμα.

Το σπίτι της χαρακτηρίζει η λιτότητα και ταυτόχρονα η ζεστασιά σε συνδυασμό με τα έπιπλα από σκούρο ξύλο, τα οποία κάνουν υπέροχο συνδυασμό με τους πίνακες ζωγραφικής που είναι διάσπαρτοι στο χώρο.

Η μονοκατοικία περιλαμβάνει στον πρώτο όροφο μεγάλο σαλόνι, το οποίο με ένα μικρό σκαλοπάτι οδηγεί στην κουζίνα της και σε έναν βοηθητικό χώρο που λειτουργεί ως αποθήκη.

Ένας μεγάλος γωνιακός καναπές δεσπόζει στη μία πλευρά και ένας λευκός στην άλλη γωνία του δωματίου, δίπλα από την τραπεζαρία της.

Στον μεγάλο τοίχο του σαλονιού πάνω από το τζάκι, είναι τοποθετημένη η τηλεόραση.

Η μεγάλη σκάλα οδηγεί στον επάνω όροφο, όπου βρίσκονται τα τρία δωμάτια και το μπάνιο.

Στον μικρό χώρο δίπλα από τη σκάλα υπάρχει άσπρη κονσόλα και αρκετά κάδρα στους τοίχους με φωτογραφίες της παρουσιάστριας, προσωπικές και επαγγελματικές, θυμίζοντας κάποιες από τις ένδοξες στιγμές της τηλεοπτικής της πορείας.