Ρούλα Κορομηλά: Το backstage βίντεο και το «ευχαριστώ» στη Μενεγάκη

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

29 Νοεμβρίου 2022 09:30

Η Ρούλα Κορομηλά δημοσίευσε μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα backstage βίντεο από τη συνέντευξη που παραχώρησε στην Ελένη Μενεγάκη.

Οι δύο παρουσιάστριες Ρούλα Κορομηλά και Ελένη Μενεγάκη έχουν ξεκαρδιστεί στα γέλια σε ένα διάλειμμα της εκπομπής.

Η Κορομηλά θέλησε να ευχαριστήσει τη Μενεγάκη και έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσής της: «Ελένη μου σε ευχαριστώ για τη γενναιοδωρία, για τη φιλόξενη αγκαλιά με τη οποία με υποδέχθηκες στο τηλεοπτικό σου σπίτι! Ένιωσα σαν να μη πέρασε μια μέρα.

Σε ευχαριστώ για όλα όσα μοιραστήκαμε με λόγια αληθινά, λόγια απ’ την καρδιά, αλλά και για όσα είπαμε μόνο με τα μάτια. Η ευγένεια σου, ο σεβασμός και η αλήθεια είναι μόνο κάποια από τα χαρακτηριστικά που σε οδήγησαν αλλά και σε διατηρούν στην κορυφή τόσα χρόνια και σε ξεχωρίζουν.

Υ.Γ. Δεν έχω γελάσει περισσότερο και δεν έχω περάσει καλύτερα μπροστά αλλά και πίσω από τις κάμερες. Και ας έφαγα το σπρώξιμο της ζωής μου.. Το φχαριστήθηκα! Το βίντεο τα λέει όλα…».

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Roula Koromila (@roulakoromila)

Προ ημερών, η Μενεγάκη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» του ΜΕGA για τη συνάντησή της με την Κορομηλά.

«Για εμένα, ήταν μία ημέρα που δεν ήξερα εάν θα προκύψει. Μάλλον δεν πίστευα ότι θα προκύψει, γι’ αυτό και το χάρηκα πάρα πολύ γιατί βγήκε εύκολα, εννοώ κλείστηκε πολύ εύκολα, χωρίς καν να χρειαστεί να μιλήσουμε παρά μόνο δύο λεπτά. Νομίζω, τη σημερινή ημέρα και οι δύο μας, με κάποιον τρόπο την χαρήκαμε πολύ», είπε αρχικά η Μενεγάκη.

Για την ημέρα πριν συναντήσει την Κορομηλά, η παρουσιάστρια δήλωσε: «Ξύπνησα το βράδυ κατά τις 3.30… Όταν ένας άνθρωπος έχει κάνει μία διαδρομή τόσο μεγάλη, μία σπουδαία διαδρομή, την οποία εγώ τη σέβομαι και τη θαυμάζω, δεν μπορώ να μην έχω στο μυαλό μου ότι έρχεται να με τιμήσει. Θέλω να είμαι όσο γίνεται πιο σωστή και όσο της αξίζει.

Η αλήθεια είναι ότι ξύπνησα, δεν έχω κοιμηθεί από τις 3.30 το πρωί, θα πέσω ξερή σήμερα. Αλλά χαίρομαι γιατί ήταν όμορφα, ήταν όμορφα αβίαστα, εύκολα, γλυκά. Δεν έχω συναίσθηση τι βγήκε από αυτό που κάναμε. Πιστεύω ότι αυτοί που βλέπουν τηλεόραση, μας ξέρουν καλά και ξέρουν ότι αυτό είναι κάτι ξεχωριστό που συμβαίνει μία φορά, αν το πετύχεις το είδες».

Και πρόσθεσε: «Για μένα, η κουβέντα ήταν και η κουβέντα που κάναμε στα διαλείμματα, και οι πλάκες που κάναμε στα διαλείμματα, αλλά και τα λόγια που ανταλλάξαμε. Η Ρουλά Κορομηλά με περίμενε στο κλείσιμο της εκπομπής, γιατί είχα δέκα λεπτά μέχρι να κλείσουμε, έτσι για να πούμε δύο λόγια οι δυο μας, μόνες μας. Κρατάω αυτά τα λόγια.

Ό,τι είπαμε ήταν μέσα από την ψυχή μας. Και ό,τι σκέψεις έκανα, ό,τι μου είχε περάσει από το μυαλό ή δεν μου είχε περάσει, τα είπα όπως ακριβώς τα σκεφτόμουν, αλλά και εκείνη. Ίσως γιατί αισθανθήκαμε και οι δύο ασφαλείς λόγω του σεβασμού της μίας προς την άλλη. Δεν σκεφτόμουν ότι θα ξανασυναντιόμουν με τη Ρούλα Κορομηλά, γιατί δεν το πίστευα ότι θα συνέβαινε».