Ρούλα Πατεράκη: «Δεν ξέρω εάν η Ελένη Φουρέιρα έχει ταλέντο»

Συντάκτης: Newsroom

22 Νοεμβρίου 2022 15:00

Ρούλα Πατεράκη: «Δεν ξέρω εάν η Ελένη Φουρέιρα έχει ταλέντο»

Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» μίλησε η Ρούλα Πατεράκη.

Η Ρούλα Πατεράκη, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο θάνατο του συζύγου του, τη σχέση της με το θέατρο αλλά και τον «πόλεμο» που έχει δεχθεί στα χρόνια της καριέρας της.

«Δεν παίρνω πια χαρά από το θέατρο. Το θέατρο και με βαριέται και το βαριέμαι και μ’ αγαπάει και δεν μ’ αγαπάει. Είναι λίγο-πολύ σαν συνηθισμένος έρωτας που έχει πάψει να είναι θελκτικός.

Με κουράζει ο κόσμος και δε μπορώ να έχω πάντα φίλους ηθοποιούς. Ούτε κι εκείνοι με θεωρούν πάντα φίλη τους.

Όλα αυτά τα χρόνια δεν έκαναν τίποτα άλλο παρά να με πολεμούν. Δεν ξέρω γιατί. Με τους άντρες δεν είχα ιδιαίτερα προβλήματα. Με το γυναικείο λόμπι και το λόμπι των ομοφυλοφίλων είχα προβλήματα».

«Η Ελένη Φουρέιρα ήρθε 3-4 φορές για σεμινάριο, με είδε, την είδα. Πολλοί έρχονται. Ο Ρουβάς πιστεύω ότι έχει προσόντα για ηθοποιός, έτυχε να δουλέψω μαζί του. Για τη Φουρέιρα δεν μπορώ να πω τίποτα, ήρθε κάποιες φορές ως μαθήτρια, οπότε δεν μπορώ να ξέρω αν έχει ταλέντο».

Τέλος, η ίδια μίλησε για την τεράστια απώλεια του συζύγου της. «Θα ευχόμουν να είχα χωρίσει και να ήξερα ότι ζει κάπου στην Αυστραλία. Αρκεί να ζούσε. Έφυγε σε 5 μήνες στα 54 του. Όταν πέθανε ο σύζυγός μου, τελείωσε η κλασική σχέση με τη ζωή».

Ρούλα Πατεράκη: «Κλείστηκα μέσα στην τουαλέτα του θεάτρου και μια πάρα πολύ κακιά δεν με βοήθησε!»

Σε μια από τις επιλεκτικές τηλεοπτικές της εμφανίσεις, η Ρούλα Πατεράκη μίλησε στη Φωτεινή Ψυχίδου και στη «Φωλιά των Κου Κου» με αφορμή την παράσταση «Ο δρόμος περνά από μέσα» που ανεβαίνει στο θέατρο Μικρό Χορν. Η δημοφιλής πρωταγωνίστρια αναφέρθηκε στο περιστατικό που την έφτασε στο σημείο να καταραστεί άνθρωπο, ενώ εξέφρασε τη διάθεση να… γνωρίσει τους Βάσκους!

«Με πήγαν να γίνω ηθοποιός επειδή ήμουν παιδί θαύμα» σημείωσε χαρακτηριστικά η Ρούλα Πατεράκη προσθέτοντας πως ‘μικρή ήμουν λίγο πιο επιθετική, αλλά και τώρα πάλι μεγαλύτερη ξαναβρίσκω μια επιθετικότητα τρομακτική. Μόλις ανοίγω την πόρτα να βγω, ο πρώτος βηματισμός έξω από το κατώφλι σημαίνει μια μεγάλη διαταραχή του νευρικού μου συστήματος, οπότε αρχίζει από εκεί το κακό!».
Επίσης, η Ρούλα Πατεράκη παραδέχθηκε πως έχει αδυναμία στα ταξίδια και τόνισε πως «αυτό τον καιρό με απασχολεί αρκετά πως θα ήθελα να γνωρίσω τους Βάσκους! Θα ήθελα πολύ να πήγαινα στην Ισπανία, να γνωρίσω αυτή τη φυλή, τους Βάσκους!».
Πώς όμως και πότε έφτασε, αλήθεια, στο σημείο να… καταραστεί άνθρωπο; «Τότε που κλείστηκα μέσα στην τουαλέτα του θεάτρου και μια πάρα πολύ κακιά δεν με βοήθησε! Κάθισα εκεί πέρα και περίμενα, της είπα εάν μπορεί να κάνει ένα τηλεφώνημα στη βοηθό μου και εκείνη είπε πως δεν ήθελε να χαλάσει μονάδες».
«Απλώς εγώ την καταράστηκα. Ευτυχώς η βοηθός μου ήρθε μετά από 2, 3 ώρες και με έβγαλε» πρόσθεσε η δημοφιλής πρωταγωνίστρια.
Παράλληλα, η Ρούλα Πατεράκη μίλησε για το πλήθος ζευγαριών από γάντια που έχει επειδή κρυώνουν πολύ τα χέρια της καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.