Ρούλα Πισπιρίγκου: γιατί παραιτήθηκε από την υπόθεση ο δικηγόρος Ιωάννης Κόττας

5 Μαΐου 2022 10:15

Η Ρούλα Πισπιρίγκου μοναδική ύποπτη για τους θανάτους της Ίριδας και της Μαλένας - Καλείται για κατάθεση

Η Ρούλα Πισπιρίγκου βρίσκεται πλέον αντιμέτωπη με καταιγιστικές εξελίξεις από τις καταθέσεις των ιατροδικαστικών εκθέσεων.

Ρούλα Πισπιρίγκου: γιατί παραιτήθηκε από την υπόθεση ο δικηγόρος Ιωάννης Κόττας

Η Ρούλα Πισπιρίγκου φαίνεται ότι δημιούργησε πολλά προβλήματα στον έναν εκ των δικηγόρων της ο οποίος αποφάσισε πριν από λίγο να παραιτηθεί από την υπεράσπιση της.

Ο Ιωάννης Κόττας μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega ανέφερε πως η συμπεριφορά της κατηγορουμένης και της οικογένειάς της δεν του επιτρέπει να συνεχίσει πλέον να την υπερασπίζεται.

Μάλιστα αυτό που τον ενόχλησε περισσότερο από όλα είναι το γεγονός ότι η οικογένεια της αλλά και ο Μάνος Δασκαλάκης δεν έχουν σταματήσει να κάνουν δημόσιες τοποθετήσεις για την υπόθεση παρά το γεγονός ότι έχουν αντίθετες εντολές.

«Ένιωσα την ανάγκη να αποκαταστήσω κάποια πράγματα σχετικά με τις ενέργειές μου. Το ρεπορτάζ ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης τσακώθηκαν στο γραφείο μου είναι ψευδές, και αυτό το επιβεβαιώνει και ο κ. Καράμπελας, ο δικηγόρος του κ. Δασκαλάκη. Μετά την Καθαρά Δευτέρα σταμάτησα να είμαι δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου. Δεν έγινε ποτέ αυτό που ειπώθηκε.

Οι έρευνες ξεκίνησαν μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας. Σας παραπέμπω στην πρώτη ανακοίνωση που βγάλαμε ότι «όλη η παρουσία η δική μας και των γονιών ήταν για να βρεθεί η αλήθεια για τον θάνατο των παιδιών. Το ζευγάρι ήταν χωρισμένο αλλά στις ενέργειές τους ήταν μαζί. Τα ζευγάρια πολλές φορές έχουν δύο δικηγόρους, και βγάλαμε κοινή ανακοίνωση και κοινές υπογραφές.

Με την πρώτη εμφάνισή τους το ζευγάρι ήταν μαζί στην υπερασπιστική γραμμή τους, δεν είχαν αντικρουόμενα συμφέροντα. Ο σύζυγός της έλεγε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν άριστη μητέρα και σύζυγος. Ο κ. Δασκαλάκης όταν έκανε τη δήλωση υποστήριξης κατηγορίας, μετά την αποκάλυψη της κεταμίνης άλλαξε τη γραμμή του. Μέχρι τότε, κανείς δεν είχε στοιχεία. Διάβασα τις 2 πρώτες καταθέσεις και εκεί μιλούσαν για παθολογικά αίτια τα οποία απέδιδαν στους γιατρούς. Ουδέποτε παραδέχθηκαν ότι υπήρξε εγκληματική ενέργεια»,