Ρούλα Πισπιρίγκου: Απαντά μέσα από τη φυλακή για την εξωσυζυγική σχέση της

11 Απριλίου 2022 15:14

Ρούλα Πισπιρίγκου: Απαντά μέσα από τη φυλακή για την εξωσυζυγική σχέση της

H Ρούλα Πισπιρίγκου επικοινώνησε μέσα από τη φυλακή όπου βρίσκεται, με τον δημοσιογράφο Γιώργο Σόμπολο, στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Ο Μάνος Δασκαλάκης και η εξωσυζυγική της σχέση ήταν ανάμεσα στα θέματα που θέλησε η ίδια να ξεκαθαρίσει.

Πισπιρίγκου: «Ο Μάνος μπορεί να έρθει να με ρωτήσει αν εγώ σκότωσα τα παιδιά μας»

«Ζήτησε να μεταφέρουμε ως προς τους διαπληκτισμούς και την κακοποίηση ανάμεσα σε εκείνη και τον Μάνο, ότι ήταν απλώς ένας τσακωμός που έγινε μπροστά στην Τζωρτζίνα, όπως το κατέθεσε ο Μάνος στην ανακρίτρια και όπως έχει πει και η ίδια.

«Δεν θέλω καμία ανάμειξη σε τέτοιου είδους υποθέσεις», δήλωσε η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Αυτό που τόνισε είναι ότι ο Μάνος αν θέλει μπορεί να πάει ανά πάσα στιγμή σε κάποιο από τα επισκεπτήρια, να τη δει κατά πρόσωπο και να τη ρωτήσει αν εκείνη σκότωσε τα παιδιά της.

«Εγώ δεν έχω αφήσει το παραμικρό ενδεχόμενο ότι ο Μάνος ή κάποιο τρίτο πρόσωπο έχει ευθύνες για τον θάνατο των παιδιών μου». Επιμένει ότι δεν είναι αυτή η οποία σκότωσε την Τζωρτζίνα.

Σχετικά με την εξωσυζυγική σχέση που της χρεώνουν ανέφερε: «Ενώ είχα χωρίσει με τον Μάνο, είχα βρεθεί με ένα άτομο, όμως είχα χωρίσει και το τονίζω».

Όπως είπε ο δημοσιογράφος, η Ρούλα του είπε πως έχει μηνύματα από τον ίδιο τον Μάνο που της λέει: «Ελπίζω να βρεις κάποιον καλύτερο άνθρωπο από εμένα».

Όταν ήταν άρρωστη η Τζωρτζίνα, εκείνος της ζήτησε να χωρίσουν για να πάει στην Αθήνα και να συζήσει με γυναίκα που γνώριζε από παλαιότερα χρόνια. «Εγώ του ζήτησα να φύγει γιατί δεν ήθελα να είμαστε μαζί»».

https://www.youtube.com/watch?v=HA3zDandzx4&feature=emb_title