Ρούλα Πισπιρίγκου: Απειλεί με αγωγές παρουσιαστές και δημοσιογράφους

Συντάκτης: Newsroom

16 Ιουνίου 2022 12:17

Μάνος Δασκαλάκης: Όλη η κατάθεση του για τη Ρούλα Πισπιρίγκου και τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Με ομαδική αγωγή κατά παρουσιαστών και δημοσιογράφων απειλεί ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε η πρωινή εκπομπή του Alpha.

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή του Alpha, οι λόγοι είναι οι εξής:

Λένε ψέματα για τηλεφωνικές επικοινωνίες με πρόσωπα του περιβάλλοντός της. Οι δικηγόροι της 33χρονης αναζητούν αυτή τη στιγμή ποιοι είναι όλοι αυτοί που κάνουν δηλώσεις, ώστε να κάνουν ταύτιση και να δουν αν είναι όντως πρόσωπα του περιβάλλοντός της.

Όσον αφορά στις αναρτήσεις στο Facebook, που δεν έχουν καμία σχέση με την υπόθεση.

Δήθεν εξελίξεις στις έρευνες που δεν έχουν καμιά σχέση με την αλήθεια, αλλά και διαρροές πορισμάτων. Δίνονται μόνο για την τηλεθέαση και δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα.

Ο κ. Όθωνας Παπαδόπουλος, μιλώντας με την Κατερίνα Καινούριου δήλωσε: «Είναι ένα ζήτημα που μας απασχολεί εδώ και αρκετό καιρό. Είναι μια πρακτική που ακολουθείται από μια μερίδα συναδέλφων σας, έχουμε επανειλημμένα διαμαρτυρηθεί. Έχουμε προσπαθήσει να σταματήσουμε αυτή την παράλογη και παράνομη πρακτική, ωστόσο μέχρι σήμερα όλες οι προσπάθειές μας έχουν πέσει στο κενό. Οπότε δεν υπάρχει άλλη λύση από την προσφυγή στην δικαιοσύνη.

Δεν μπορεί η εντολέας μου να ταυτίσει ποιο είναι το πρόσωπο που κάνει τέτοιες αναφορές, που δεν έχουν καμία σχέση με την ουσία της υπόθεσης, δεν δικαιολογούνται από κάποιο ρεπορτάζ στα πλαίσια δημοσιογραφικής έρευνας, αλλά αποτελούν λεπτομέρειες και εκφάνσεις της προσωπικής ζωής του προσώπου που εμπλέκεται. Έχει γίνει ακόμη και αναφορά ότι η Ρούλα είχε 80 ερωτικές σχέσεις πριν παντρευτεί τον Μάνο Δασκαλάκη”.

«Δεν είμαι η αρμόδια να μιλήσω για ψεύτικες τηλεφωνικές γιατί στο παρελθόν οι εκπομπές μου έχουν κατηγορηθεί για κάτι τέτοιο με σκληρό τρόπο, οπότε καταλαβαίνω ότι είναι μια ενότητα συγκεκριμένη», σημείωσε η Κατερίνα Καινούργιου