Ρούλα Πισπιρίγκου: Είχε λίστα με αγωγές εκατομμυρίων κατά πασίγνωστων δημοσιογράφων

26 Απριλίου 2022 13:20

Η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης είχαν ετοιμάσει μία μεγάλη λίστα με πρωτοκλασάτα ονόματα της τηλεόρασης από τα οποία θα ζητούσαν δεκάδες εκατομμύρια ως αποζημίωση

Ρούλα Πισπιρίγκου: Είχε λίστα με αγωγές εκατομμυρίων κατά πασίγνωστων δημοσιογράφων.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης ήταν έτοιμοι να καταθέσουν αγωγές εκατομμυρίων εναντίον δεκάδων δημοσιογράφων αποκάλυψε σήμερα το πρωί στην εκπομπή πρωινό ΑΝΤ1 ο αρχισυντάκτης της εφημερίδας Πελοπόννησος.

Ο Γιώργος Αναστασόπουλος περιέγραψε πως ο Μάνος Δασκαλάκης και η Ρούλα Πισπιρίγκου πριν την προφυλάκιση της είχαν ετοιμάσει μία λίστα με δημοσιογράφους την οποία είχαν συζητήσει με τους προηγούμενους δικηγόρους τους ώστε να προχωρήσουν σε ένα πογκρόμ αγωγών κατά δημοσιογράφων και εκπομπών ζητώντας τους εκατομμύρια ευρώ ως αποζημίωση για τις αποκαλύψεις που έβγαιναν στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τον θάνατο της Τζωρτζίνας.

Ο αρχισυντάκτης της εφημερίδας Πελοπόννησος σημείωσε πως όταν ο Δασκαλάκης αντιλήφθηκε μετά την προφυλάκιση της Ρούλας ότι το όνειρο το εκατομμυρίων χάθηκε άλλαξε και αυτός στάση απέναντί της.

«Μέχρι πρότινος μας έλεγαν ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης είναι αδελφωμένοι και ότι πορεύονται κοινά σε αυτή την ιστορία. Το ότι διαφοροποιήθηκε ο Μάνος οφείλεται σε έναν λόγο: στο γεγονός ότι πλέον είχε πετάξει το πουλάκι των χρημάτων. Ονειρεύονταν χρήματα, πολλά χρήματα από αγωγές και μηνύσεις.

Όταν η Ρούλα Πισπιρίγκου προφυλακίστηκε, ο Μάνος Δασκαλάκης αποστασιοποιήθηκε, ότι δεν ήταν δυνατόν να συμπορευτούν για να διεκδικήσουν χρήματα από αγωγές, από σένα Γιώργο, από τον Λαμπρόπουλο… Είχαν καταρτήσει ολόκληρη λίστα με Μέσα Ενημέρωσης και δημοσιογράφους και προσέβλεπαν ότι θα κέρδιζαν πολλά χρήματα από αγωγές. Από την ώρα που πήρε άλλη τροπή η υπόθεση και η Ρούλα προφυλακίστηκε, κλονίστηκε ο Μάνος.

Είχαν κάνει μια λίστα με 15 ονόματα και ΜΜΕ. Εσύ Γιώργο μου στη λίστα ήσουν για 500 χιλιάρικα. Το κουβέντιαζαν αυτό με τους δικηγόρους τους επίσημα, για αρκετές μέρες. Όλοι ήταν εκεί στο πεντακοσάρικο».