Ρούλα Πισπιρίγκου: «Η Τζωρτζίνα κοιμήθηκε και δεν ξαναξύπνησε ποτέ»

31 Μαρτίου 2022 16:00

ΕΛΑΣ για Ρούλα Πισπιρίγκου: «Δεν προέκυψε τραυματισμός της»

Μια μέρα πριν τη σύλληψή της, η Ρούλα Πισπιρίγκου μίλησε στην εκπομπή T live σχετικά με τον θάνατο των τριών παιδιών της στην Πάτρα.

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Η Τζωρτζίνα κοιμήθηκε και δεν ξαναξύπνησε ποτέ»

Η Ρούλα Πισπιρίγκου σημείωσε, αρχικά, στη δημοσιογράφο Γιώτα Κηπουρού πως «δεν έχω ιδέα για την ουσία που βρέθηκε. Εγώ δεν έχω ενημέρωση καμία».

Γ.Κ.: Ως μητέρα, γιατί ήσουν δίπλα στο παιδί σου και στην πρώτη νοσηλεία και στη δεύτερη και μέχρι το τέλος της. Θεωρείς ότι υπήρχε κάποια ουσία που δημιουργούσε πρόβλημα στο παιδί; Εσύ το έβλεπες, το ζούσες.

Ρ.Π.: Δεν μπορώ να σου απαντήσω σε τίποτα, γιατί καταλαβαίνεις τον λόγο…

Γ.Κ.: Επειδή εσύ ήσουν μαζί με το παιδί και λάμβανε ένα κοκτέιλ φαρμάκων αυτό το παιδί.

Ρ.Π.: Μήνες τώρα.

Γ.Κ.: Μήνες. Είναι αυτά τα φάρμακα που έχουμε μεταφέρει και μέσα από την εκπομπή. Μυοχαλαρωτικά, αντιεπιληπτικά, έχεις παρατηρήσει εσύ…

Ρ.Π.:Ηρεμιστικά.

Γ.Κ.:Ηρεμιστικά; Λάμβανε και ηρεμιστικά;

Ρ.Π.:Γιατί δεν το έχουν στο φάκελο οι γιατροί αυτό το πράγμα;

Γ.Κ.: Εγώ δεν το ξέρω. Ξέρω ότι λάμβανε αυτές τις δύο κατηγορίες φαρμάκων, τα οποία ήταν μυοχαλαρωτικά και αντιεπιληπτικά.

Ρ.Π.: Ίσως και να κάνω εγώ λάθος. Ίσως εκεί συνεπάγεται και αυτό το φάρμακο…

Γ.Κ.: Εννοείς τα μυοχαλαρωτικά;

Ρ.Π.: Ναι, ναι, ναι, σωστά.

Γ.Κ.: Ήξερες ότι λαμβάνει κάποιο φάρμακο το οποίο, ας το πούμε, την ηρεμούσε λιγάκι;

Ρ.Π.: Όχι, όχι, όχι.

Γ.Κ.: Υπήρχε κάποια ουσία η οποία επηρέαζε το παιδί, όταν του την έδιναν από το νοσοκομείο; Είχες δει δηλαδή να αλλάζει λιγάκι, να της προκαλεί αυτά τα τινάγματα, αυτούς τους σπασμούς;

Ρ.Π.: Κοίταξε να δεις, αυτά είναι πράγματα τα οποία είναι στην κατάθεση μου, είναι αυτό που θα καταθέσω οπότε…

Γ.Κ.: Σε ρωτάω σε ένα γενικότερο πλαίσιο, εάν είχες δει να αλλάζει λιγάκι η συμπεριφορά της Τζωρτζίνας όταν της έδιναν κάποιο φάρμακο.

Ρ.Π.: Όχι, όχι, όχι.

«Η θεραπεία που ακολουθούσε ήταν συγκεκριμένη κάθε μέρα.Της Τζωρτζίνας τα αλλάξαμε τα φάρμακα δύο ημέρες πριν. Δεν άλλαξε όλη η αγωγή.

Δεν έχω τον φάκελο αυτή τη στιγμή για να πω ακριβώς τις αλλαγές. Εκατό τοις εκατό, όμως, άλλαξαν κάποια φάρμακα. Ήμουν μπροστά και είχα ενημέρωση» συμπλήρωσε, τέλος, η Ρούλα Πισπιρίγκου.

«Αυτές τις δυο τελευταίες μέρες δεν μπορώ να πω ότι η αλλαγή ήταν από την αλλαγή των φαρμάκων ή ήταν η κατάσταση της. Πάντως το παιδί μετά το τελευταίο επεισόδιο κοιμήθηκε και δεν ξαναξύπνησε ποτέ. Κοιμόταν πάνω από ένα εικοσιτετράωρο».