Ρούλα Πισπιρίγκου: Σοκαριστικές αποκαλύψεις για το “αρρωστημένο κίνητρο” της!

10 Απριλίου 2022 12:16

Η Ρούλα Πισπιρίγκου βρίσκεται στο επίκεντρο ανατριχιαστικό νέων αποκαλύψεων σχετικά με τους θανάτους των τριών κοριτσιών της.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Σοκαριστικές αποκαλύψεις για το “αρρωστημένο κίνητρο” της!

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις γύρω από την Ρούλα Πισπιρίγκου που σχετίζονται άμεσα ή έμμεσα με τους θανάτους των τριών κοριτσιών της και την σχέση που διατηρούσε με τον σύζυγό της Μάνο Δασκαλάκη. Ρούλα Πισπιρίγκου: Σοκαριστικές αποκαλύψεις για το "αρρωστημένο κίνητρο" της!

Σύμφωνα με δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας που συσχετίζει τον θάνατο της μικρής Μαλένας με την άρνηση της Ρούλας να μείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα στην Αθήνα μαζί με τον σύζυγό της.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα λίγες μέρες μετά την άρνηση της Ρούλας να παραμείνει στην Αθήνα για την θεραπεία της Μαλένας το μικρό κορίτσι έφυγε από την ζωή κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Την εκπομπή Χαμόγελα και πάλι παρενέβη τηλεφωνικά ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου ο οποίος ξεκαθάρισε ότι όλα αυτά ανήκουν στην σφαίρα της φαντασίας σύμφωνα με την πλευρά της πελάτισσας του.

«Για να φτάσουμε να μιλήσουμε για τα κίνητρα του δράστη, πρέπει πρώτα να έχει κριθεί η ενοχή του. Αυτή τη στιγμή μπορεί να γίνει μόνο θεωρητική συζήτηση.Ρούλα Πισπιρίγκου: Σοκαριστικές αποκαλύψεις για το "αρρωστημένο κίνητρο" της!

Όσα άκουσα ως φερόμενα κίνητρα από τη συγκεκριμένη εφημερίδα μου φαίνονται παράλογα, και αντίθετα στην κοινή λογική.

Αν το αφήγημα είναι ότι η γυναίκα αυτή έκανε 3 ή μία ανθρωποκτονία με κίνητρο να έχει κοντά της το σύζυγο, καταλαβαίνετε ότι αυτό δε συνάδει με την κοινή λογική.

Δε σκοτώνει μια γυναίκα τον απόλυτο συνδετικό κρίκο που έχει με έναν άντρα, δεν τον φέρνει με αυτόν τον τρόπο κοντά της. Οι πιο ισχυρές γέφυρες σε ένα ζευγάρι είναι τα παιδιά.

Έχω ακούσει από τον κ. Δασκαλάκη ότι η εντολέας μου είχε εξωσυζυγική σχέση, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μία γυναίκα να θέλει να φέρει πίσω το σύζυγό της, ενώ φέρεται να είχε εραστή.

Τα κίνητρα που παρουσιάζονται στα δικά μου αυτιά ακούγονται αντιφατικά και παράλογα. Δε με πείθουν»