Ρούλα Πισπιρίγκου: Σπάει την σιωπή της μέσα από το κελί του Κορυδαλλού

17 Απριλίου 2022 11:30

Η Ρούλα Πισπιρίγκου μίλησε μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου για την διαδρομή της κεταμίνης.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Σπάει την σιωπή της μέσα από το κελί του Κορυδαλλού.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου παραμένει πιστή στην δημοσιοποίηση όλων των λεπτομερειών της υπόθεσης στην οποία είναι κατηγορούμενοι για την δολοφονία του ίδιου της του παιδιού.

Ίδια μέσα από το κελί της φυλακής μίλησε στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου και ξεκαθάρισε την δική της θέση σχετικά με το πώς βρέθηκε στο αίμα της τζωρτζίνας η θανατηφόρος φαρμακευτική ουσία κεταμίνη δείχνοντας για ακόμα μία φορά την ευθύνη στο ιατρικό προσωπικό του παίδων Αγλαΐα Κυριακού Που όπως η ίδια ισχυρίζεται έδωσαν καταλάθος στην ουσία στο μικρό κορίτσι οδηγώντας στο θάνατο.

«Είμασταν συγκεκριμένοι άνθρωποι μέσα στο δωμάτιο. Εγώ γιατροί και νοσηλευτές. Εγώ λέω δεν είναι, αυτοί λένε δεν είναι, άρα κάποιος από τους δυο είναι… Δεν υπήρχε λόγος κάποιος από τους γιατρούς να το κάνει, δε μου αρμόζει να κατηγορώ. Έχουν βγει όλοι και έχουν κατηγορήσει εμένα, δε μου αρμόζει όμως εμένα να κατηγορώ. Θα φανεί όποιος το έκανε, αν είμαι εγώ θα φανεί.

Με την οικογένειά μου και τους συγγενείς μου, ακόμα και με εκείνους που δεν είχα σχέσεις έχω τώρα. Είναι οι κουμπάρες, οι φίλες της αδελφής μου και 2-3 φίλοι δικοί μου άντρες και ένα συγκεκριμένο πρόσωπο το οποίο με στήριξε, από όταν άρχισε όλο αυτό, και με στηρίζει ακόμα»

Η ίδια προσπαθεί με απανωτές συνεντεύξεις να δημιουργήσει ένα προφίλ δεμένης οικογένειας που ένας υποστηρίζει τον άλλον στα εύκολα και στα δύσκολα και ρίχνοντας στην την ευθύνη του θανάτου της Τζωρτζίνας στους γιατρούς ενώ για τα άλλα δύο παιδιά της θεωρεί ότι υπάρχει γονιδιακός λόγος που οδηγήθηκαν αιφνιδιαστικά στο θάνατο μέσα από ανακοπή καρδιάς.

Ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων έχει ξεκαθαρίσει από την πρώτη στιγμή ότι στην περίπτωση της Μαλένας και της Ιριδας μιλάμε για εγκληματική ενέργεια και ασφυκτικό θάνατο