Ρούλα Πισπιρίγκου: στο κελί της το Ανθρωποκτωνιών για τους θανάτους της Ίριδας και της Μαλένας

Συντάκτης: Newsroom

30 Ιουνίου 2022 12:22

Ρούλα Πισπιρίγκου: στο κελί της το Ανθρωποκτωνιών για τους θανάτους της Ίριδας και της Μαλένας

Έφτασαν στις φυλακές Κορυδαλλού δύο άνδρες του τμήματος Ανθρωποκτονιών για την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα.

Οι άνδρες του Ανθρωποκτονιών έχουν ήδη επιδώσει στην μητέρα των παιδιών, Ρούλα Πισπιρίγκου, την κλήση για ανωμοτί κατάθεση. Σε λίγη ώρα αναμένεται να βρεθεί στο σημείο και ο δικηγόρος της.

Οι αστυνομικοί έφτασαν λίγο πριν τις 12. Η Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση. Καθώς πρόκειται να τις απαγγελθούν σύντομα κατηγορίες και για τους άλλους δύο θανάτους των παιδιών της.
Στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού, βρέθηκαν οι δυο αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών τη Ρούλα Πισπιρίγκου, οι οποίοι έχουν, πλέον, αποχωρήσει.

Οι αστυνομικοί της παρέδωσαν την κλήτευση για ανωμοτί κατάθεση και η ίδια, απ’ ότι λένε οι πληροφορίες, ζήτησε προθεσμία. Προκειμένου να λάβει αντίγραφα της δικογραφίας και στη συνέχεια να απολογηθεί με υπόμνημα.

Η τακτική που θα ακολουθήσει είναι η άρνηση ότι έχει σχέση με τους θανάτους. Ενώ θα αμφισβητήσει το πόρισμα των Καρακούκη – Καλόγρια διορίζοντας τεχνικό σύμβουλο. Όπως έκανε και για την υπόθεση του θανάτου της Τζωρτζίνας.