Ρούλα Πισπιρίγκου: Τι αποκαλύπτει η εικαστικός που πυροβόλησε τον πρώην σύντροφό της για την ζωή της 33χρονης στη φυλακή

23 Μαΐου 2022 12:45

Μια ιδιαίτερη μαρτυρία φέρνει στο φως της δημοσιότητας η πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 με την εικαστικό που πυροβόλησε τον οφθαλμίατρο στα βόρεια προάστια να μιλάει για την σχέση της με την Ρούλα Πισπιρίγκου.

Όπως αποκάλυψε η προφυλακισμένη εικαστικός η Ρούλα Πισπιρίγκου την πλησίασε λόγω της απεργίας πεινάς που κάνει το τελευταίο διάστημα και της μίλησε για το λειτούργημά της μάνας και πως αν ζούσαν τα παιδιά της αυτή τη στιγμή και εκείνη θα έκανε απεργία πείνας για να αποδείξει την αθωότητά της.

“Άκουσε ότι κάνω απεργία πείνας και μου είπε ότι λυπάται για ό,τι μου συμβαίνει και ότι έχει ακούσει για την υπόθεσή μου. “Κι εγώ αν ζούσαν τα παιδιά μου, το ίδιο θα έκανα στη θέση σας για το παιδί μου. Θα θυσίαζα ακόμα και τη ζωή μου, αλλά εγώ τα έχασα”, μου είπε χαρακτηριστικά. Βρέθηκε η ευκαιρία και μιλήσαμε για ένα λεπτό. Μου είπε ότι ελπίζει να γίνει το καλύτερο για το παιδί μου.

Μου είπε ότι η ίδια προσπαθεί να αποδείξει την αλήθεια για να ηρεμήσει η ψυχή των παιδιών της, ότι είναι αθώα. Επειδή είμαι μία μητέρα που προφυλακίστηκα, πάλεψα, αγωνίστηκα για να σώσω το παιδί μου, πιστεύω στη μάνα. Πιστεύω στο λειτούργημα της μάνας”

Η εικαστικός με καταγωγή από την Αλβανία είχε πυροβολήσει τον πατέρα της κόρης της διάσημο και καταξιωμένο οφθαλμίατρος στα βόρεια προάστια παρουσία της ανήλικης κόρης της.

Η εικαστικός διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση με τον οφθαλμίατρο με την οποία είχαν αποκτήσει μία κόρη την οποία ο γιατρός είχε αναγνωρίσει ως παιδί του.

Η προφυλακισμένη δημιουργούσε σοβαρά προβλήματα στην οικογένεια του οφθαλμίατρου ο οποίος την έχει καταγγείλει πολλές φορές τις αστυνομικές αρχές. Ενώ είχε κάνει και ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της.