Ρούλα Πισπιρίγκου: Το ξέσπασμα της όταν έμαθε ότι ο Μάνος Δασκαλάκης ζήτησε τεστ πατρότητας

21 Απριλίου 2022 12:35

Η Ρούλα Πισπιρίγκου βρίσκεται στις φυλακές Κορυδαλλού προφυλακισμένη για την δολοφονία σύμφωνα με την εισαγγελική αρχή της κόρης της Τζωρτζίνας.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Το ξέσπασμα της όταν έμαθε ότι ο Μάνος Δασκαλάκης ζήτησε τεστ πατρότητας.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου προσπαθεί να αποδείξει μέσω του δικηγόρου της την αθωότητα της λέγοντας πως την ουσία κεταμίνη που χορηγήθηκε στην Τζωρτζίνα λίγο πριν το θάνατό της δεν δόθηκε από εκείνη αλλά από τους γιατρούς του Παίδων Αγλαΐα Κυριακού.

Όπως έχει δηλώσει πολλές φορές τελευταία η Ρούλα Πισπιρίγκου θεωρεί ότι οι γιατροί του νοσοκομείου έκαναν κάποιο λάθος κατά τη διάρκεια της ανάνηψης της μικρής Τζωρτζίνας και της χορήγησαν δόση κεταμίνης του τελικά αποδείχθηκε φονική για το μικρό κορίτσι.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο Μάνος Δασκαλάκης είναι διατεθειμένος να κάνει τεστ πατρότητας για την Μαλένα και την Ίριδα ύστερα από τα όσα έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας και αναφέρουν ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα τα δύο αυτά παιδιά να μην είναι κόρες του.

Ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου μίλησε στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ και μετέφερε την αντίδραση της όταν έμαθε την είδηση για το τεστ πατρότητας.

Η ίδια είναι σοκαρισμένη και εξοργισμένη σύμφωνα με τα όσα είπε ο Όθωνας Παπαδόπουλος στην πρωινή εκπομπή και θεωρεί προσβολή την κίνηση αυτή από τον Μάνο Δασκαλάκη στη μνήμη των δύο κοριτσιών.

«Είναι μια είδηση που έφτασε στη γνώση της κατηγορουμένης και της οικογένειας της χθες και η ενημέρωση που έχω είναι ότι αν επισημοποιηθεί αυτή η δήλωση και η σχετική αμφισβήτηση (πατρότητας) στη συνέχεια θα γίνουν οι νόμιμες ενέργειες ως αντίδραση… Στη βάση της συκοφαντικής δυσφήμησης και της προσβολής της μνήμης των δύο μικρών κοριτσιών»

Τις επόμενες ημέρες αναμένονται και τα ιατροδικαστικά αποτελέσματα των ερευνών που διεξάγονται για τους θανάτους της μικρής Μαλενας και της μικρής Ιριδας.

Ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται και οι έρευνες για τον θάνατο της 69χρονης σπιτονοικοκυρά της οικογένειας.