Ρούλα Ρέβη: «Έχετε αναρωτηθεί ποτέ για όλα αυτά; Εγώ πετάω εδώ κάποιες ιδέες και θέλω τη γνώμη σας!»

Δημοσιεύθηκε: 13 Μαΐου 2021 21:15
Ρούλα Ρέβη: «Έχετε αναρωτηθεί ποτέ για όλα αυτά; Εγώ πετάω εδώ κάποιες ιδέες και θέλω τη γνώμη σας!»

Η φωτογράφος Ρούλα Ρέβη, μοιράστηκε κάποιες ιδέες της στο Instagram. Αφορμή ήταν τα προφίλ καλλιτεχνών και διασήμων που βλέπουμε όλοι πως είναι γεμάτα με προωθητικές δημοσιεύσεις. Παραδέχτηκε πως και η ίδια το κάνει αυτό, αλλά προσπαθεί να υπάρχει ένα μέτρο, για να μην κουράζει.

Ρούλα Ρέβη: «Έχετε αναρωτηθεί ποτέ για όλα αυτά; Εγώ πετάω εδώ κάποιες ιδέες και θέλω τη γνώμη σας!»

«Μερικές φορές πολύ συχνά τώρα τελευταία βαριέμαι να βλέπω ανούσια πράγματα στο Instagram! Δηλαδή, θα μπω ρε παιδί μου να χαζέψω ή να ανεβάσω κάτι για τις δουλειές μου ή να σας προτείνω κάποιο ωραίο προϊόν που με έχουν πληρώσει για να το κάνω, Αλλά έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου πως δεν θα το πήξω το πράγμα όσο δελεαστικό και αν γίνεται. Επειδή βαριέμαι φριχτά να βλέπω προφίλ γεμάτα διαφημίσεις την μια μέρα μετά την άλλη. Και σκέφτομαι μερικές φορές οι άνθρωποι εδώ μέσα τι γνώμη έχουν για κάποιον που διαφημίζει 5 προϊόντα την εβδομάδα και γενικά που τον κατατάσσουν!

Τώρα θα μου πεις άσε μας κούκλα μου βραδιάτικα με τις φιλοσοφίες σου ! Ναι, μπορείς να το πεις και αυτό όμως εγώ θέλω ένα ποστ την εβδομάδα εδώ να έχω κάτι να πω ! Σκάω αν δεν το πω!!!! Τελικά, εδώ δεν ξέρω έχει εξελιχθεί η φάση σε μίνι διαφημιστική έδρα πολλών πραγμάτων όντως!

Όμως, θέλω αλήθεια να μου πείτε και με ενδιαφέρει πολύ αν μασάτε από όλα αυτά ή αν οι διαφημιστές που πολύ θα με βρίζουν τώρα {χα χα χα} έχουν βρει όντως τα σωστά πρόσωπα για να το κάνουν; Και γιατί μερικοί δεν διαφημίζουν τίποτα; Δεν θέλουν ή δεν πουλάνε; Έχετε αναρωτηθεί ποτέ για όλα αυτά; Εγώ πετάω εδώ κάποιες ιδέες και θέλω τη γνώμη σας! Όταν κάποιος επώνυμος στο insta σας προτείνει ένα προϊόν για το οποίο έχει πληρωθεί και την άλλη μέρα ένα άλλο και την άλλη μέρα ένα άλλο εσείς το αγοράζετε; Εννοώ αν το αγοράσετε είναι γιατί τον θαυμάζετε η γιατί σας έχει πείσει? Αυτά ήθελα να πω ! Ααα αυτή δεν είναι η φιλοσοφία της ημέρας σε λίγο θα την ανεβάσω την επεξεργάζομαι λίγο ακόμα, Άι Λοβ γιου» έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

View this post on Instagram

A post shared by Peggy Stathakopoulou (@peggy.stathakopoulou)

;