Ρούλα Ρέβη: «Είχαμε δύο παιδιά με σαράντα πυρετό σπίτι στην Τήνο μέσα στην ερημιά»

5 Αυγούστου 2022 15:45

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ρούλα Ρέβη έκανε γνωστό πως στις αρχές των διακοπών της, η ίδια και η οικογένειά τους νόσησαν με κορωνοϊό.

Παράλληλα, η Ρούλα Ρέβη μοιράστηκε ορισμένες σκέψεις με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Αναλυτικά, η Ρέβη έγραψε:

«Ήρθαμε νωρίς διακοπές …. Μεγάλη πολυτέλεια για να γκρνίαξω που κολλήσαμε κοβιντ όλοι μαζί στην αρχή των διακοπών τον Ιούλιο…

Dεν το περίμενα η αλήθεια είναι το πάλεψα σχεδόν 3 χρόνια να μην κολλήσω και εγω και τα παιδιά, απομονώθηκα, αγχώθηκα και φυσικά μου έτυχε στο δυσκολότερο μέρος που θα μπορούσε, δύσκολο για εμένα και τον χαρακτήρα μου που απο τότε που έγινα Μαμα το θέλω ένα νοσοκομείο τριγύρω να το αισθάνομαι.

Αφού έμεινα ‘παγωτό’ και είχαμε 2 παιδιά με σαράντα πυρετό σπίτι στην Τήνο στην ερημιά μας την αγαπημένη ήρθε και αυτό λοιπόν.

Μετα άρχισαν τα σχόλια, ‘ματι παιδι μου σας φάγανε’ κλαίω απο γέλια όταν το ακούω πάντα αυτό φυσικά… ‘ματι’ και ‘μας φάγανε’ ποιοι μωρέ;

Βαρέθηκα να το συζητήσω παρά πολύ γιατί ξεκινάει πάλι η συζήτηση για τα εμβόλια και όλη αυτή η μπούρδα.

Τα παιδιά μου είναι ανεμβολίαστα με δίκη μας ευθύνη εμείς είμαστε εμβολιασμένοι με δίκη μας ευθύνη και αυτό.

Τέλος πάντων δεν ήθελα να σας μιλήσω για τον κοβιντ έχω βαρεθεί πολύ με το θέμα, ήθελα να πω πως είχα μεγάλες προσδοκίες για τις διακοπές και όπως πάντα όταν έχω μεγάλες προσδοκίες τρώω μια σφαλιάρα όμορφη, πάντα όμως.

Οι προσδοκίες σε εμένα προσωπικά λειτουργούν πολύ αγχωτικά και το ξέρω και κάθε φορά λέω ‘ηρέμησε κοπέλα μου μην περιμένεις πολλά πήγαινε με το ρεύμα κάθε ημέρας’ τόση δουλειά έχεις κάνει γι’ αυτο, αλλά ξέρετε αυτές είναι εκεί πάντα, προσδοκούν να σου τη φέρουν οι προσδοκίες ….

Και μετά ηρέμησα το γύρισα και έπιασα να διαβάσω επιτέλους ένα βιβλίο που ήταν μια απλή προσδοκία μου για αυτό το καλοκαίρι και αρκετά εφικτή 😂.

Και απολαμβάνω τα παιδιά μου και την οικογένεια μου αφήνω τις μέρες να κυλούν χαλαρά όπως αρμόζει στις μέρες διακοπών και ότι γίνει είπα ….

Ότι είναι να γίνει θα γίνει το ξέρεις Ρούλα , το ξέρεις καλά ….. καλό Αύγουστο σε όλους …. Αγάπη 😘🙏📸😎🧘🏿‍♂️✨».