Ρούλα Βροχοπούλου: «Έκανα ρεζίλι το παιδί μου, ντρεπόταν για μένα»

Συντάκτης: Newsroom

1 Δεκεμβρίου 2022 13:43

Ρούλα Βροχοπούλου: «Έκανα ρεζίλι το παιδί μου, ντρεπόταν για μένα»

Ύστερα από μακρά απουσία από την μικρή οθόνη, η Ρούλα Βροχοπούλου παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα».

Μέσα σε όλα, η πρώην παίκτρια του Wall αναφέρθηκε στον μεγάλο της έρωτα, Φραν και την προδοσία που αισθάνθηκε σε προσωπικό επίπεδο.

«Ο γιος μου θα έρθει σε δέκα μέρες. Στο παρελθόν έφυγε, ντρεπόταν για μένα, ήμουν ένα πολύ μεγάλο λάθος. Προσπαθώ τώρα να γίνω καλή μητέρα. Δεν έπρεπε 29χρόνια μεγαλύτερη εγώ να βάλω έναν άνδρα πάνω από το παιδί μου. Και όχι μόνο να τον βάλω και να τον παντρευτώ, αλλά να με αφήσει και να κλαίω σε όλες τις τηλεοράσεις. Ρεζίλι το έκανα το παιδί μου και τον έχει πειράξει, πάρα πολύ».

«Και μένα πείραξε αλλά το ποτάμι μπορώ να το γυρίσω πίσω; Ό γέγονε γέγονε».

«Τον αγάπησα τον Φραν αλλά το μετάνιωσα. Έκανα ένα μεγάλο λάθος. Μου έλεγε «θα σε κάνω βασίλισσα» αλλά που… Ξέρω ότι είναι καλά, έχει παντρευτεί και έχει οικογένεια με τρία παιδάκια. Να είναι καλά αλλά, για να είμαι ειλικρινής, δεν θα ήθελα ποτέ να τον ξαναδώ μπροστά μου» πρόσθεσε, η Ρούλα Βροχοπούλου.

Ρούλα Βροχοπούλου: Ξέσπασε σε κλάματα για τον γιο της – «Ντρέπεται για μένα, ας γυρίσει πίσω και ας πεθάνω»

Ρούλα Βροχοπούλου: Ξέσπασε σε κλάματα για τον γιο της – «Ντρέπεται για μένα, ας γυρίσει πίσω και ας πεθάνω»

Η Ρούλα Βροχοπούλου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Τι Λες Τώρα». Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι «The Wall» μίλησε για το πόσο της λείπει ο γιος της και για τα λάθη που έχει κάνει.

«Όταν έλεγαν ότι σιτίζομαι από τα σκουπίδια, εγώ μάζευα γατάκια. Σκουπίδι δεν είμαι εγώ; Το μεγαλύτερο γιατί το μεγαλύτερο λάθος είναι που παντρεύτηκα τον Φραν.

Έπρεπε να το σκεφτώ τα 29 χρόνια διαφορά ηλικίας κι ότι έχω ένα παιδί. Μου στοίχισε πάρα πολύ, έχασα το παιδί μου».

«Ντρέπεται για εμένα, για αυτό έχει φύγει. Κλαίω κάθε μέρα, πρωί μεσημέρι, βράδυ. Μου λείπει. Ας γυρίσει πίσω κι ας πεθάνω την άλλη μέρα».