Ρούπερτ Μέρντοχ – Τζέρι Χολ: Bγήκε το «χρυσό» διαζύγιο – τι παίρνει το πρώην τοπ μόντελ

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

12 Αυγούστου 2022 15:50

Ο Ρούπερτ Μέρντοχ και η Τζέρι Χολ δεν είναι πια ζευγάρι καθώς εκδόθηκε το διαζύγιό τους.

Ο 91χρονος μεγιστάνας των Μέσων Ενημέρωσης Ρούπερτ Μέρντοχ και το πρώην τοπ μόντελ Τζέρι Χολ οριστικοποίησαν τον χωρισμό τους και κατέληξαν σε συμβιβασμό.

Βάσει αυτού, η Χολ εξασφάλισε 250 εκατομμύρια λίρες και δύο σπίτια, κατά την «Daily Mail».

Σύμφωνα με την εφημερίδα, η συμφωνία για το διαζύγιο παραμένει σε μεγάλο βαθμό πιστή στο προγαμιαίο συμβόλαιο που είχε υπογράψει το ζευγάρι πριν από το γάμο του στο Λονδίνο.

Στη Χολ περνάει ένα ακίνητο στο Ηνωμένο Βασίλειο αξίας 13 εκατομμυρίων δολαρίων όπως και ένα σπίτι στη Γαλλία, το οποίο αποκτήθηκε πριν από περίπου τέσσερα χρόνια.

Αντίθετα, δεν κατάφερε να κάνει δικό της το ράντσο των 200 εκατομμυρίων δολαρίων στη Μοντάνα, ενώ το ίδιο συνέβη και με τον αμπελώνα Moraga στο Μπελ Έαρ.

To Moraga είναι αμπελώνας στο Λος Άντζελες και το κτήμα περιλαμβάνει 14 στρέμματα στην κορυφή του ρήγματος Benedict Canyon.

Το σπίτι, που χτίστηκε τη δεκαετία του 1920, μοιάζει με αγροικία της Τοσκάνης και διαθέτει έντεκα υπνοδωμάτια. Ο Μέρντοχ το αγόρασε έναντι 27 εκατομμυρίων δολαρίων το 2013.

Η Χολ το είχε επισκεφθεί πολλές φορές κατά τη διάρκεια των πρώτων ημερών της σχέσης τους και το λάτρευε.

Μάλιστα, το 2019 έκανε ένα πάρτι έκπληξη εκεί για τα τριάντα χρόνια παραγωγής κρασιού. Είχε δηλώσει τότε στους καλεσμένους πως είχε παρακολουθήσει μαθήματα αμπελουργίας επειδή αγαπούσε τόσο πολύ τον τόπο αυτό.

Το μοντέλο ανέφερε το κτήμα ως διεύθυνση κατοικίας στα δικαστικά έγγραφα για την αίτηση διαζυγίου και ζούσε εκεί μαζί με την κόρη της Λίτζι και τον εγγονό της Γιουτζίν τον περασμένο χειμώνα.

Την ίδια στιγμή, πάντως, πηγές προσκείμενες στον Μέρντοχ ανέφεραν πως το συνολικό ποσό που πήρε η πρώην σύζυγός του, ανέρχεται σε 50 εκατομμύρια λίρες.

Ο Μέρντοχ και η Χολ γνωρίστηκαν στην Αυστραλία το 2015. Τον Μάρτιο του 2016 παντρεύτηκαν και τον περασμένο Ιούνιο έδωσαν τέλος στον γάμο τους.

Σύμφωνα με τα διεθνή Μέσα, η 65χρονη φέρεται να έλαβε email για τον χωρισμό τους, ενώ περίμενε τον 91χρονο να φτάσει στο Ηνωμένο Βασίλειο.