Ρουβάς-Ζυγούλη κάνουν νέα επαγγελματικά βήματα – τι λένε οι ίδιοι (φωτογραφίες+βίντεο)

11 Ιουλίου 2019 21:30

Εκείνη την “είδε” διαδικτυακά, εκείνος πιο καλλιτεχνικά. Σάκης Ρουβάς και Κάτια Ζυγούλη δεν εγκαταλείπουν τις τωρινές τους καριέρες -αλίμονο κιόλας, από αυτές έχουν θησαυρίσει και είναι ακόμα πολύ νέοι-, αλλά προχωράνε ένα βήμα παραπέρα.

Δες ακολούθως τα νέα τους πρότζεκτς και αποφάσισε αν θα τους ακολουθήσεις και γι’ αρχή πάμε στη μαμά Κάτια, που αποδεικνύεται πιο έξυπνη από άλλα μοντέλα, που κάνουν σειρές ρούχων. Λες και η Ελλάδα στερείται ταλέντων ή μας λείπουν αλλότρια “καλούδια” με επώνυμες υπογραφές και σε καταπληκτικές τιμές.

Το γράφω αυτό κιόλας γιατί απ’ τις 8 Ιουλίου ξεκίνησαν οι εκπτώσεις και αν “τσιμπήσετε” π.χ. παπουτσάκι Tommy Hilfiger, που θα διαρκέσει μια δεκαετία και είναι δεδομένο, με 60 ευρώ και με διαχρονικό ντιζάιν, μη σας κάνει εντύπωση.

Στο θέμα, όμως, γιατί είναι απ’ αυτές τις μέρες που “ξεφεύγω”.

Η Κάτια…

“Σας έχω νέα! Μόλις ανέβηκε το πρώτο βίντεο στο καινούργιο μου κανάλι στο YouTube! Mπες στο @katias_stories ,ή δες το link στο bio για να μάθεις περισσότερα”, έγραψε η Κάτια, αναρτώντας μια φωτογραφία της στο Instagram και έγινε ο χαμός απ’ τους φαν της.

Kαλή επιτυχία, βέβαια, πριν απ’ όλους τής ευχήθηκε ο Sakis (της).

Iδού και η φωτογραφία που ανάρτησε σχετικά

Σας έχω νέα! Μόλις ανέβηκε το πρώτο βίντεο στο καινούργιο μου κανάλι στο YouTube! Mπες στο @katias_stories ,ή δες το link στο bio για να μάθεις περισσότερα.

… Και ο Sakis

Ο Σάκης Ρουβάς, από την πλευρά του, θα γυρίσει σειρά ντοκιμαντέρ για τον ΣΚΑΪ: Η σειρά θα αφορά την ζωή ανθρώπων που έχουν χώρο με την τέχνη: «Δεν μπορώ να σου πω πολλά πράγματα. Έχουμε πάντως γυρίσει δύο επεισόδια. Είναι μια σειρά από ντοκιμαντέρ, στα οποία βλέπουμε τη ζωή κάποιων ανθρώπων που έχουν φύγει από τη ζωή και άφησαν το στίγμα τους κυρίως στην τέχνη. Δεν θέλω να πω περισσότερα. Δεν ήταν ιδέα του ΣΚΑΪ, η ιδέα είναι μιας ομάδας που δουλεύουμε μαζί τα τελευταία χρόνια», είπε ο τραγουδιστής που ψηφίστηκε ως ο δημοφιλέστερος celebrity ανάμεσα στους ψηφοφόρους της ΝΔ, μετά από δημοσκόπηση της Κάπα Research.

Ο Σάκης Ρουβάς κρατάει ποτήρι κρασί

Εκτός των άλλων, ο Ρουβάς μίλησε και για την κριτική που δέχεται κατά καιρούς, τονίζοντας πως: “Πάντα η κριτική είναι χρήσιμη γιατί μπορεί να διαπιστώσεις κάποια πράγματα και να μάθεις κάτι από αυτό. Όταν βλέπεις μια ωραία κριτική, παίρνεις κάποια πράγματα. Κάποιος όταν σου κάνει κριτική, θεωρητικά το κάνει για να σε βοηθήσει”.

ΤΙP

Όπως αποκάλυψε ο Sakis στον Θέμη Γεωργαντά δεν γνώρισε την Κάτια στο περίφημο διαφημιστικό όπου τον χαστούκισε, αλλά νωρίτερα. Συγκεκριμένα, τόνισε ότι η γνωριμία με την Κάτια είχε γίνει νωρίτερα σε κάποια βραβεία και κατόπιν ήρθε το διαφημιστικό. Μάλιστα, επισήμανε πως είχε καταλάβει ότι η Κάτια είναι η γυναίκα της ζωής του από την πρώτη γνωριμία τους, πλην όμως δεν προχώρησε σε λεπτομέρειες.

Ντονατέλλα Αδάμου