Σακίρα: «Χρυσώνει» τον Πικέ για να πάρει την επιμέλεια των παιδιών τους!

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

24 Ιουλίου 2022 18:45

Την επιθυμία να πάρει τα δύο παιδιά που απέκτησε με τον Πικέ και να ζήσουν μαζί της στο Μαϊάμι, εξέφρασε η Σακίρα. Μάλιστα του προσφέρει και πολλά χρήματα για να δώσει τη συγκατάθεσή του!

Η Κολομβιανή σταρ, Σακίρα η οποία πρόσφατα χώρισε με τον ποδοσφαιριστή Πικέ, θέλει να φύγει από τη Βαρκελώνη και να πάει μόνιμα με τα παιδιά της στο Μαϊάμι, ώστε να ζήσουν πιο ήσυχη ζωή μακριά από τα ΜΜΕ.

«Είναι η τέλεια πόλη για να περνούν απαρατήρητοι και μακριά από τον Τύπο. Τα παιδιά της θα μπορούσαν να ζήσουν πιο ήσυχη ζωή εκεί. Εξάλλου, έχουν εξαιρετικούς φίλους εκεί και θέλει αυτός ο χωρισμός να μην βλάψει τα παιδιά», ανέφερε μια πηγή.

Την ίδια στιγμή, πάντως, σύμφωνα με την εφημερίδα «Marca», ο Ισπανός διεθνής αμυντικός ίσως υπογράψει στην Ίντερ Μαϊάμι για να είναι κοντά στα παιδιά του.

Ισπανικά μέσα ενημέρωσης υποστηρίζουν πως ο Πικέ αρνήθηκε να επιτρέψει στην πρώην σύντροφό του να φύγει από την Ισπανία με τα παιδιά τους. Δήλωσε πως δεν θα υπογράψει τα απαραίτητα έγγραφα.

Παράλληλα, ανησυχεί ότι αν τα παιδιά του εγκαταλείψουν τη Βαρκελώνη, αυτό θα βλάψει τη σχέση τους με τον παππού και τη γιαγιά τους από την πλευρά του, καθώς μένουν δίπλα στο σπίτι τους στην Ισπανία.

Σύμφωνα με διεθνή Μέσα, η τραγουδίστρια φέρεται να κατέθεσε μία αστρονομική οικονομική πρόταση στον αρχηγό της Μπαρτσελόνα, προκειμένου να αναλάβει εξ ολοκλήρου την κηδεμονία και την ανατροφή των παιδιών τους .

Επίσης, προτίθεται να αναλάβει τα έξοδα πέντε πτήσεων ετησίως του Πικέ ώστε να επισκέπτεται τα παιδιά και θα περνάει μαζί τους κάποιες ημέρες το καλοκαίρι.

Επίσης, δίνει και 2,5 εκατομμύρια δολάρια για καλύψει το χρέος που έχει, λόγω νομικών ζητημάτων στην Ισπανία!

Ωστόσο, εκείνος δεν έκανε αποδεκτή την προσφορά της.

Η Σακίρα πάντως φέρεται να προσγειώθηκε ήδη στην Καλιφόρνια με τα παιδιά της, για να περάσει ποιοτικό χρόνο μαζί τους, παρά την άρνηση του πρώην συζύγου της.

Ωστόσο, η τραγουδίστρια θα έχει μια «έκτακτη συνάντηση» με τον Πικέ τις επόμενες ημέρες, για το θέμα της επιμέλειας των παιδιών τους, όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή «Chisme No Like».

Με βάση το ρεπορτάζ της «Marca», ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται στο Μαϊάμι καθώς η Μπαρτσελόνα πραγματοποιεί περιοδεία στις Ηνωμένες Πολιτείες. Εντούτοις, δεν έχει επιβεβαιωθεί εάν θα μεταβεί στο Σαν Ντιέγκο για τη συνάντηση με την πρώην γυναίκα του.

Η Σακίρα κατηγορεί τον Πικέ, για τον τρόπο με τον οποίο η σχέση τους απασχόλησε τα ΜΜΕ. Η τραγουδίστρια υποστηρίζει ότι ο Καταλανός αμυντικός, απασχολεί ακόμα τα φώτα της δημοσιότητας λόγω των εξόδων, των πάρτι και των ταξιδιών του.

Όλα αυτά «επηρεάζουν τα δύο παιδιά του, που δεν μπορούν να κυκλοφορούν ελεύθερα στη Βαρκελώνη», κατά την εκρηκτική Κολομβιανή.