Σακίρα: Μιλά πρώτη φορά για τον χωρισμό με τον Πικέ – «Η ζωή έχει τον τρόπο της να σε αποζημιώνει»

Συντάκτης: Newsroom

28 Φεβρουαρίου 2023 17:06

Σακίρα: Μιλά πρώτη φορά για τον χωρισμό με τον Πικέ – «Η ζωή έχει τον τρόπο της να σε αποζημιώνει»

Η Σακίρα μετά από αρκετούς μήνες σιωπής αποφάσισε να παραχωρήσει την πρώτη της συνέντευξη μετά τον χωρισμό της από τον Πικέ. Μετά από αλλεπάλληλα πυρά στον πρώην σύντροφό της Ζεράρ Πικέ, η τραγουδίστρια αποφάσισε να δώσει την πρώτη της συνέντευξη στο τηλεοπτικό σόου «En Punto».

«Υπάρχει ένα μέρος στην κόλαση που προορίζεται για γυναίκες που δεν υποστηρίζουν άλλες γυναίκες» είπε χαρακτηριστικά η Κολομβιανή τραγουδίστρια στο τηλεοπτικό σόου του Canal Las Estrellas στο Μεξικό.

Και παρά την ανελέητη κόντρα με τον πρώην σύντροφό της Ζεράρ Πικέ, η Σακίρα δηλώνει έτοιμη για τον επόμενο γύρο. «Αφήνω τη ζωή να έρθει και να μου δείξει τι άλλο υπάρχει».

 

Οι αποκαλύψεις από την πλευρά της τραγουδίστριας έρχονται διαρκώς μέσα από τη μουσική της. Έχει στείλει πολλά έμμεσα μηνύματα στον πρώην σύντροφό της. Αρχικά κυκλοφόρησε το «Te felicito» και το «Monotonia». Ανέβασε τους τόνους με το «BZRP Music Session #53» και τελευταίο παρουσίασε το «TQG» με την Karol G.

Εκτιμά ότι έχει βγει πιο δυνατή μετά τον χωρισμό τους, σημειώνοντας πως τώρα αισθάνεται αυτάρκης. Η μητέρα δύο παιδιών είχε αναφέρει στο παρελθόν πως είχε πιστέψει την ιστορία ότι μια γυναίκα χρειάζεται έναν άνδρα στη ζωή της. «Τώρα αισθάνομαι πλήρης, επειδή εξαρτώμαι από τον εαυτό μου», σημείωνε χαρακτηριστικά.

«Βρίσκομαι ακριβώς στο κέντρο», είπε όταν ρωτήθηκε για το πού βρίσκεται αναφορικά με την πρόσφατη συνεργασία της με τον Αργεντινό DJ Bizarrap, στο οποίο τα βέλη στρέφονταν κατά του Ζεράρ Πικέ και της Κλάρα Κία.

«Είχα το όνειρο μιας οικογένειας όπου τα παιδιά έχουν τη μαμά και τον μπαμπά τους κάτω από την ίδια στέγη. Δεν πετυχαίνεις όλα τα όνειρα στη ζωή σου. Αλλά η ζωή έχει τον τρόπο της να σε αποζημιώνει. Και νομίζω ότι η ζωή το έχει κάνει σίγουρα με μένα με τα δύο υπέροχα παιδιά που έχω και τα οποία με γεμίζουν αγάπη κάθε μέρα».