Σακίρα – Πικέ: Οι όροι του πολύκροτου διαζυγίου

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

3 Δεκεμβρίου 2022 10:28

Μετά από αρκετούς μήνες διαδικασιών, η Σακίρα και ο Πικέ παρευρέθηκαν στο δικαστήριο της Βαρκελώνης για να επικυρώσουν τη συμφωνία του χωρισμού τους.

Το όνομα της Κολομβιανής τραγουδίστριας Σακίρα και του διάσημου ποδοσφαιριστή Πικέ από την Ισπανία, κάνει τον γύρο του διαδικτύου τους τελευταίους μήνες, καθώς στις αρχές του καλοκαιριού και συγκεκριμένα τον Ιούνιο, έληξαν την σχέση τους.

Όπως αναφέρει το σάιτ must, μετά από αρκετούς μήνες διαδικασιών, την Πέμπτη αμφότεροι παρευρέθηκαν στο δικαστήριο της Βαρκελώνης.

Εκεί ήρθαν σε οριστική συμφωνία αναφορικά με τους όρους του χωρισμού και -μεταξύ άλλων- και της επιμέλειας των παιδιών τους.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «El Pais», οι δύο celebrities μπήκαν από διαφορετικές εισόδους στο κτήριο των δικαστηρίων. Το σχετικό δημοσίευμα αναφέρει μεταξύ άλλων: «Η Σακίρα και ο Πικέ σφραγίζουν τη συμφωνία χωρισμού τους ενώπιον του ανακριτή. Ο ποδοσφαιριστής και η τραγουδίστρια δεν έχουν διασταυρωθεί μπροστά στις κάμερες και έχουν δει ο ένας τον άλλον μόνο στο πρωτοδικείο της Βαρκελώνης».

Υπενθυμίζεται πως πριν από μερικούς μήνες η εκρηκτική καλλιτέχνιδα και τα δύο τους παιδιά έχουν μετακομίσει στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στο Μαϊάμι.

Πάντως, με βάση τη συμφωνία που έχει γίνει ανάμεσα στους δύο γονείς τους, ο πατέρας τους θα δικαιούται να τους βλέπει δέκα ημέρες τον μήνα, με τα αεροπορικά έξοδα να επιβαρύνουν και τους δύο.

«Ο Ζεράρ Πικέ θα περνά χρόνο με τα παιδιά του μέχρι δέκα ημέρες το μήνα και το σύνολο των τριών περιόδων διακοπών που ισχύουν τις Ηνωμένες Πολιτείες, εκτός από Χριστούγεννα και καλοκαιρινές διακοπές. Αυτά τα Χριστούγεννα η επιμέλεια θα ισχύσει κατά το 50% σύμφωνα με το ημερολόγιο της περιφερειακής κυβέρνησης της Καταλονίας και τα επόμενα χρόνια θα προγραμματίζεται, σύμφωνα με το σχολικό ημερολόγιο των παιδιών. Αυτό είναι το σύμφωνο που έχουν συνάψει ο ποδοσφαιριστής και η σύντροφος, Σακίρα, σχετικά με την επιμέλεια των παιδιών τους», αναφέρεται σε δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας «Daily Mail».