Σάκης Κατσούλης: Η ατάκα του στον Γιώργο Τσαλίκη που «πρόδωσε» τη συμμετοχή του στο Survivor All Star

Συντάκτης: Newsroom

8 Δεκεμβρίου 2022 15:15

Σάκης Κατσούλης: Η ατάκα του στον Γιώργο Τσαλίκη που «πρόδωσε» τη συμμετοχή του στο Survivor All Star

Χιλιάδες κόσμου κατέκλεισε το βράδυ της Τετάρτης την Πλατεία Δημαρχείου στο Περιστέρι για τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου.

Την παρουσίαση και το pre show πάρτυ της βραδιάς έκανε ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Κέντρων Φιλίας της περιοχής Γιώργος Τσαλίκης, ο οποίος υποδέχτηκε κάποιους φίλους του στο stage, ώστε να απευθύνουν χαιρετισμό στον κόσμο, όπως η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Ελένη Τσολάκη, ο Θοδωρής Φέρρης και άλλοι εκπρόσωποι του καλλιτεχνικού κόσμου. Ανάμεσά τους και ο νικητής προηγούμενου Survivor Σάκης Κατσούλης, ο οποίος δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο Περιστέρι.

Ο επιχειρηματίας, μάλιστα, βρίσκεται στην επικαιρότητα αυτό το διάστημα αφού σύμφωνα με δημοσιεύματα θα ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο μέσα στις επόμενες εβδομάδες για να διαγωνιστεί στο Survivor All Star που προετοιμάζουν στον ΣΚΑΙ. Από τον διάλογο που είχε ο Σάκης Κατσούλης on stage με τον Γιώργο Τσαλίκη, επιβεβαίωσε τις φήμες.

«Αγαπάμε το Δήμαρχό μας Ανδρέα Παχατουρίδη… Να στηρίζετε τον Δήμο μας, να είστε όλοι καλά. Καλά Χριστούγεννα σε όλους σας, σας αγαπώ πολύ» είπε ο Σάκης Κατσούλης, για να σχολιάσει ο Γιώργος Τσαλίκης: «Ο Σάκης δεν ξέρω, θα φύγεις μακριά θα πας κάπου πάλι; Άμα φύγεις εμείς θα σε ψηφίζουμε… Σάκη καλές γιορτές με υγεία να είμαστε καλά, αγαπημένοι και ευτυχισμένοι όλοι» και τότε ο Σάκης Κατσούλης απάντησε «θα μου λείψεις» επιβεβαιώνοντας με τον τρόπο του τη συμμετοχή του στο Survivor All Star.