Σάκης Κατσούλης Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Νοσούν από κορονοϊό! Το δημόσιο μήνυμα τους

Συντάκτης: Newsroom

22 Ιουλίου 2022 12:47

Ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη βρίσκονται σε κατ’οίκον περιορισμό αφού νοσούν από κορονοϊό σύμφωνα με ανάρτηση τους.

Το ζευγάρι του Survivor ύστερα από τα πρώτα τους καλοκαιρινά ταξίδια έκαναν μία νέα ανάρτηση στα social media τους και ανέφεραν ότι νοσούν από κορονοϊό τις τελευταίες ώρες.

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους για το γεγονός ότι κόλλησε κορονοϊό ενώ τους προέτρεψε να φοράνε μάσκες ακόμα και εκεί που δεν είναι υποχρεωτικό για να προστατεύσουν την υγεία τους.

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης έγραψε στο instagram

«Κόλλησα και εγώ! Από εχθές το βράδυ έχω 38,5 πυρετό, αν δεν πάρω παυσίπονο κάθε 3 ώρες δεν πέφτει και πονάει όλο μου το κορμί! Καιρό είχα να κοιμηθώ τόσο πολύ! Τα παυσίπονα μου έχουν δημιουργήσει υπνηλία, με αποτέλεσμα να θέλω να κοιμάμαι συνέχεια! Αν κάποιος δεν το έχει καταλάβει φυσικά και έχουμε covid! Όχι που θα την γλύτωνα. Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι πρέπει να προσέχετε όλοι σας και ο καθένας ξεχωριστά… γιατί τώρα νομίζω πως είναι ακόμα χειρότερα τα πράγματα και ο ιός βρίσκεται σε μεγαλύτερη έξαρση! Προσοχή λοιπόν… Να φοράτε μάσκες όπου χρειάζεται και ας μην σας το επιβάλουν!»,