Σάκης Κατσούλης – Μαριαλένα Ρουμελιώτη: παιχνίδια στην παραλία στη Μύκονο! Παρά το κρυφτούλι. ο έρωτάς τους δεν κρύβεται (φωτογραφίες)

10 Αυγούστου 2021 09:20

Τελικά, αυτοί οι δύο είναι αχώριστοι. Και μπορεί να προσπαθούν να κρατούν το ειδύλλιό τους κρυφό, αλλά δεν τα καταφέρνουν. Άλλωστε ο φωτογραφικός φακός είναι αδιάψευστος μάρτυρας για τον Σάκη Κατσούλη και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Μπορεί το κρυφτούλι γύρω από το ειδύλλιό τους να συνεχίζεται με αμείωτη ένταση, όμως είναι κοινό μυστικό ότι είναι ζευγάρι. Και όπως σας έχει αποκαλύψει το iciao, μένουν και κάτω από την ίδια στέγη στην Πετρούπολη.

Μάλιστα, δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι δεν θα αργήσουν να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους. Προς το παρόν οι Σάκης Κατσούλης και Μαριαλένα Ρουμελιώτη απολαμβάνουν τον ήλιο και τη θάλασσα της Μυκόνου. Εκεί όπου τους τσάκωσε ο φωτογραφικός φακός.

Στο Νησί των Ανέμων πέρασαν μέρος των διακοπών τους και δεν ξεκολλούσε ο ένας από τον άλλον. Μάλιστα στην παραλία δεν απόλαυσαν μόνο το μπάνιο τους, αλλά και έκαναν πολλά παιχνίδια. Όπως κάθε ερωτεμένο ζευγάρι. Άσχετα αν εκείνοι ακόμη δεν το παραδέχονται…