Σάκης Ρουβάς: Αυτά είναι τα τρία αδέλφια του τραγουδιστή

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

26 Μαΐου 2022 20:00

Ο Σάκης Ρουβάς υπήρξε μέλος πολύτεκνης οικογένειας καθώς είχε άλλα δύο αδέλφια, ενώ απέκτησε και ένα ακόμη όταν ο πατέρας του παντρεύτηκε ξανά.

Ο Σάκης Ρουβάς έχει τρία αδέλφια, με τα οποία διατηρεί πολύ καλές σχέσεις καθώς είναι δεμένοι.

Οι γονείς του, Κώστας Ρουβάς και Άννα Μαρία Παναρέτου, απέκτησαν τρία παιδιά. Πρώτος ήταν ο τραγουδιστής και παρουσιαστής, ο οποίος γεννήθηκε το 1972. Ακολούθησε ο Βασίλης που ήρθε στη ζωή τέσσερα χρόνια αργότερα, ενώ μετά από μία διετία η οικογένεια διευρύνθηκε με τον Απόστολο.

Μεγάλωσαν στην Κέρκυρα. Όταν ο Σάκης αποφάσισε να ασχοληθεί με το τραγούδι, τα αδέλφια του τον στήριξαν με όλες τους τις δυνάμεις.

Αργότερα, οι γονείς του καλλιτέχνη έβαλαν τέλος στον έγγαμο βίο τους και πήραν διαζύγιο. Ο πατέρας του προχώρησε σε δεύτερο γάμο και απέκτησε έναν ακόμη γιο, τον Νίκο, που φυσικά είναι ετεροθαλής αδελφός του Σάκη.

Ο Βασίλης Ρουβάς βρίσκεται κοντά στον ποπ σταρ και παρουσιαστή καθώς είναι ένας από τους στενούς συνεργάτες του. Οι συμβουλές του είναι πολύτιμες για εκείνον αφού τον εκτιμά ιδιαίτερα.

Ο Απόστολος Ρουβάς, που μοιάζει πολύ με τον Σάκη, έχει γίνει και εκείνος γνωστός.

Ασχολείται με τη μαγειρική και προ διετίας ήταν ο σεφ στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» του MEGA. Παράλληλα, συμμετείχε και στο «Survivor».

Μάλιστα, μέσα από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, έκανε την ακόλουθη αναφορά στον αδελφό του, έπειτα από επιτυχία του σε αγώνισμα: «Θέλω να κάνω μια αφιέρωση στον αδελφό μου. Δεν αγαπώ κανέναν ξεχωριστά περισσότερο ή λιγότερο αλλά θέλω να του αφιερώσω αυτήν τη νίκη. Από μικρό πάντα με προστάτευε, με καθοδηγούσε κι είναι πραγματικά το ίνδαλμά μου και το παράδειγμά μου για τη ζωή. Θέλω να την αφιερώσω στον αδερφό μου τον Σάκη, που τον αγαπώ πολύ».

Τέλος, σε ό,τι αφορά τον Νίκο Ρουβά, διαμένει στην Κέρκυρα.

Ασχολείται με τη γλυπτική και την ξυλουργική. Μάλιστα, έχει ανοίξει εργαστήριο γλυπτικής με ξύλα. Έχει κάποια κοινά με τον Σάκη καθώς παίζει κιθάρα. Επιπλέον, έχει αποφοιτήσει από το Μουσικό σχολείο της Κέρκυρας.