Σακης Ρουβάς: Αυτή είναι η περιουσία του

Συντάκτης: Newsroom

31 Μαΐου 2022 20:30

O Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη αποτελούν ένα  από τα αξιοζήλευτα ζευγάρια της showbiz και μπορεί ο καθένας να έχει καταφέρει τα μέγιστα στον επαγγελματικό του χώρο όμως αυτό που έχουν καταφέρει μαζί είναι μια θαυμάσια οικογένεια την οποία έχουν ολοκληρώσει τα τέσσερα παιδάκια τους.

Ο τραγουδιστής, ο οποίος είναι γνωστό ότι δεν σταματάει να εργάζεται, ακόμα και στις πιο δύσκολες εποχές, έχει -όπως είναι αυτονόητο- καταφέρει να δημιουργήσει μια διόλου ευκαταφρόνητη περιουσία, η οποία αποτιμάται τόσο σε ακίνητα όσο και σε μετρητά, αλλά και σε επενδύσεις.

Έτσι, σύμφωνα με το περιοδικό Ciao, ο τραγουδιστής έχει αποφασίσει να μοιράσει την περιουσία αυτή στα τέσσερα παιδιά του, τα δύο κορίτσια και τα δυο αγόρια που έχει αποκτήσει από τον γάμο του με την Κάτια Ζυγούλη. Φυσικά, η «μοιρασιά» αυτή δεν αφορά το σήμερα, αλλά το τι θα πάρει καθένα από τα παιδιά στο μέλλον, αφότου ενηλικιωθούν.

Πώς έχει μοιράσει την περιουσία του ο Σάκης Ρουβάς

Όπως αναφέρει το περιοδικό, η βίλα στο Νέο Βουτζά μοιράζεται ανάμεσα στα δύο αγόρια του, τον Αλέξανδρο και τον Απόλλωνα, ενώ στα δύο κορίτσια, την Αριάδνη και την Αναστασία πηγαίνει το πλαϊνό οικόπεδο, εκεί όπου υπάρχουν και τα θερμοκήπια της οικογένειας.

Το σπίτι στην Κέρκυρα, που έχει ο τραγουδιστής λόγω της καταγωγής του πηγαίνει στα κορίτσια και ένα μεγάλο οικόπεδο που έχει μοιράζεται στα αγόρια.

Στο Βόλο τώρα, ο τραγουδιστής έχει αγοράσει μια έκταση πολλών στρεμμάτων, στην οποία δημιουργεί μια επιχειρηματική επένδυση, παραγωγής ενέργειας. Αυτό θα μοιραστεί από 25% σε κάθε παιδί, με την επικαρπία να μένει στη μητέρα τους, την Κάτια Ζυγούλη.

Το άγνωστο ποσό μετρητών θα μοιραστεί ισόποσα στα παιδιά, ενώ σε περίπτωση που συμβεί κάτι στον ίδιον, τη διαχείριση θα έχει η Κάτια Ζυγούλη.