Σάκης Ρουβάς: Δοκιμάζει πεπόνι που καλλιεργεί στον κήπο του σπιτιού του

Συντάκτης: Newsroom

25 Ιουλίου 2022 15:00

Σάκης Ρουβάς: Δοκιμάζει πεπόνι που καλλιεργεί στον κήπο του σπιτιού του

Ο Σάκης Ρουβάς λατρεύει τη γη και καλλιεργεί ο ίδιος στον κήπο του στο Νέο Βουτζά πεπόνια.

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Σάκης Ρουβάς θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους την χαρά που βίωσε το απόγευμα του Σαββάτου, δοκιμάζοντας πεπόνι, που καλλιέργησε ο ίδιος.

Ο τραγουδιστής δημοσίευσε ένα μικρό βίντεο στο Instagram του στο οποίο τον βλέπουμε να κόβει ένα πεπόνι από το μποστάνι του και να το δοκιμάζει!

«Από την παραγωγή στην κατανάλωση! Με συγκινεί κάθε φορά το μεγαλείο της φύσης και οι καρποί που απλόχερα μας προσφέρει» έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα ο τραγουδιστής και συμπλήρωσε: «Για να δούμε… πέτυχαν τα φετινά μας πεπόνια;».

Νίκος Ρουβάς: παντρεύτηκε ο μικρός αδερφός του Σάκη στην Κέρκυρα (φωτογραφίες)

Γάμος στην οικογένεια του Σάκη Ρουβά, καθώς ο αδελφός του Νίκος παντρεύτηκε την αγαπημένη του Αφροδίτη!

Ο αδελφός του Σάκη Ρουβά, Νίκος, (από τον δεύτερο γάμο του πατέρα του) παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο την εκλεκτή της καρδιάς του, Αφροδίτη.

Το ζευγάρι έκανε γνωστή την ευχάριστη είδηση μέσα από το facebook. Αναφέροντας πως ελάχιστοι γνώριζαν για τον γάμο, τον οποίο θέλησαν να μοιραστούν με τους δικούς τους ανθρώπους.

Σύντομα θα ακολουθήσει και ο θρησκευτικός γάμος. Αυτός θα γίνει με παρόντες όλους τους συγγενείς και τους φίλους τους.

Στη σχετική ανάρτηση στο facebook, ο Νίκος Ρουβάς έγραψε: «Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε όλους για τις ευχές του γάμου μας!!!!

Δεν το ήξερε σχεδόν κανείς (sorry). Σε λίγους μήνες που θα κάνουμε και τον θρησκευτικό θα είστε καλεσμένοι όλοι οι συγγενείς και φίλοι να γίνει το πράμα όπως πρέπει!!!».

Παράλληλα, δημοσίευσε και μία φωτογραφία με τη σύζυγό του.

Πολλοί ήταν εκείνοι που έγραψαν σχόλια με τα οποία εύχονταν τα καλύτερα στους νεόνυμφους.