Σάκης Ρουβάς: Η «απόδραση» στη Μήλο και η διάλυση της συνεργασίας με τον Αργυρό!

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

19 Ιουνίου 2023 10:30

Στη Μήλο βρέθηκαν ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής Σάκης Ρουβάς και η σύζυγός του, Κάτια Ζυγούλη βρήκαν την ευκαιρία να κάνουν μία… απόδραση από την Αθήνα και ταξίδεψαν στη Μήλο.

Ο πρώτος δημοσίευσε φωτογραφίες σε Instagram Story από το όμορφο νησί. Σε μία από αυτές ποζάρει στο πλευρό της αγαπημένης του, ενώ σε άλλα στιγμιότυπα δείχνει στους followers του το γαλάζιο τοπίο.

Oι διαδικτυακοί φίλοι του Ρουβά δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους για τις φωτογραφίες του αγαπημένου τους καλλιτέχνη, η οποία πέρασε ανέμελες στιγμές στο νησί των Κυκλάδων έχοντας στο πλευρό τους, τη Ζυγούλη.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τα επαγγελματικά του Ρουβά, η εκπομπή «Happy Day» του ΑIpha αποκάλυψε πως του χρόνου θα συνεργαστεί με τις Μέλισσες και όχι με τον Κωνσταντίνο Αργυρό όπως πολλοί περίμεναν.

Σημειώνεται πως οι δύο τραγουδιστές δημιούργησαν ένα πολύ «δυνατό» σχήμα φέτος και όλα έδειχναν ότι θα συνέχιζαν και του χρόνου μαζί.

«Με πήρε τώρα μια αγαπημένη μου φίλη στο διάλειμμα και μου λέει ‘γυρνώντας από την Σύμη ανακοίνωσες πως ο Ρουβάς και ο Αργυρός θα είναι μαζί του χρόνου από τα Χριστούγεννα και μετά στο ανακαινισμένο Teatro αλλά θέλω να σου πω ότι έχεις χάσει ένα κομμάτι του ρεπορτάζ. Από νωρίς το φθινόπωρο ο Ρουβάς θα είναι με τις Μέλισσες’.

Λέω ‘μα δεν γίνεται αφού υποτίθεται είχαν συμφωνήσει’. Και μου λέει ‘όχι δεν είχαν υπογράψει, εχθές έδωσαν τα χέρια με τις Μέλισσες θα είναι στο Έναστρον, εκεί που ήταν με την Δέσποινα Βανδή’», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια της εκπομπής Σταματίνα Τσιμτσιλή.