Σάκης Ρουβάς – Κάτια Ζυγούλη: Πήραν μέρος στο Tik Tok για ζευγάρια

2 Μαΐου 2022 22:48

Σάκης Ρουβάς - Κάτια Ζυγούλη: Αυτό είναι το σούπερ σκάφος του ζευγαριού - Πιο μεγάλο και από της Μενεγάκη! [φωτογραφία]

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη μας βάζουν για λίγο στην προσωπική τους ζωή και έριξαν το Tik Tok. Το ζευγάρι πήρε μέρος σε ένα ιδιαίτερο Tik Tok challenge, με τους δυο τους να μας αποκαλύπτουν πολλά πράγματα για τη σχέση τους.

Αν και είναι ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και ο έρωτα τους παρά τα τόσα χρόνια παραμένει δυνατός, φροντίζουν να κρατάνε την προσωπική τους ζωή μακριά απο τα φλας.

Ωστόσο υπάρχουν και εκείνες οι φορές που κάνουν κοινά post στα social media καθώσ και οι δυο είνια ενεργοί.

Αυτή την φορά όμως, το ζευγάρι έκανε στους διαδικτυακούς τους φίλους μια πολύ μεγάλη έκπληξη, παίρνοντας μέρος στο απόλυτο viral challenge για ζευγάρια στην εφαρμογή Tik Tok, αποκαλύπτοντάς μας διάφορες πτυχές από την κοινή τους ζωή.

Αλήθεια ποιος δεν θα ήθελε να μάθει πράγματα γι αυτό το λαμπερό ζευγάρι; Όπως ποιος από τους δύο είναι αυτός που ζητά πρώτος συγγνώμη μετά από έναν καβγά, ποιος είπε πρώτος «σ’ αγαπώ», ποιος έχει περισσότερο χιούμορ, ποιος μαγειρεύει καλύτερα, ποιος καθυστερεί περισσότερο να ετοιμαστεί σε ένα ραντεβού, αλλά και ποιος κάνει σαν μικρό παιδί όταν αρρωσταίνει…

@sakisrouvas

Couple questions time…#fy #fyp #viral #trending #couple #challenges #foryoupage

♬ 14 Questions You Should Ask – Ally Chen • San Francisco