Σάκης Ρουβάς: Νέα «καρφιά» για τον Πολάκη

Δημοσιεύθηκε: 10/10/2020 15:00
Σάκης Ρουβάς: Νέα «καρφιά» για τον Πολάκη

Μία νέα διαμάχη έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες ανάμεσα στο Σάκη Ρουβά και τον Παύλο Πολάκη. Ο γνωστός τραγουδιστής έστειλε εξώδικο στον πρώην υπουργό, μετά τις κατηγορίες του ότι υποστήριζε τη Χρυσή Αυγή.

Ωστόσο, ο Παύλος Πολάκης συνέχισε να πετάει καρφιά για το Σάκη Ρουβά τεκμηριώνοντας τις κατηγορίες του στο ότι ο τραγουδιστής ακολουθούσε το λογαριασμό του Ηλία Κασιδιάρη.

Tο απόγευμα της Παρασκευής, ο Σάκης Ρουβάς μέσα από μια ανάρτηση στο προφίλ του στο Facebook, απάντησε στον πρώην υπουργό αιτιολογώντας γιατί ακολουθούσε τον Ηλία Κασιδιάρη και γράφοντας μεταξύ άλλων ότι δεν σκοπεύει να κυλιστεί στο βούρκο που βρίσκεται εκείνος.

“O Παύλος Πολάκης συνεχίζει να επιδίδεται σε μία προσπάθεια εξαπάτησης της κοινής γνώμης, χρησιμοποιώντας το πρόσωπό μου, βλάπτοντας την τιμή και την υπόληψή μου. «Αποκαλύπτει» λοιπόν, ότι ακολουθούσα τον λογαριασμό του χρυσαυγίτη βουλευτή Ηλία Κασιδιάρη. Κατά τον κ. Πολάκη, αυτό τεκμηριώνει και υποστήριξη προς τον συγκεκριμένο βουλευτή! Είναι προφανές ότι παίζει με τη νοημοσύνη μας. Και αποκαλυπτικό για τον τρόπο που πολιτεύεται καθώς σκόπιμα αποκρύπτει ότι στο συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης (twitter) ακολουθούσα τους λογαριασμούς πολλών πολιτικών προσώπων όπως του κ. Αλέξη Τσίπρα, του κ. Αντώνη Σαμαρά, του κ. Πάνου Καμμένου της κυρίας Λιάνας Κανέλλη, της κυρίας Φώφης Γεννηματά, του κυρίου Ευάγγελου Βενιζέλου. Ήταν μία ταραγμένη περίοδος και ήθελα να έχω πλήρη εικόνα για όσα λένε και πώς αντιπαρατίθενται οι πολιτικοί αρχηγοί και τα στελέχη των κομμάτων. Το να παρακολουθείς κάποιον, δεν σημαίνει ότι τον υποστηρίζεις. Δεν σκοπεύω να κυλιστώ στο βούρκο που βρίσκεται ο Παύλος Πολάκης.

Όπως και να το δεις… είναι INNOSTAT