Σάκης Ρουβάς: ξανά στον… πάγο το Masked Singer! Προβληματισμένος για το μέλλον του στον ΣΚΑΪ ο τραγουδιστής μετά και την τρίτη αναβολή

21 Μαΐου 2021 09:40

Σάκης Ρουβάς: ξανά στον… πάγο το Masked Singer! Προβληματισμένος για το μέλλον του στον ΣΚΑΪ ο τραγουδιστής μετά και την τρίτη αναβολή

Τελικά αυτό το σόου πρέπει αν είναι καταραμένο. Δεν εξηγείται διαφορετικά ότι οδεύει ολοταχώς προς νέα αναβολή και μάλιστα σε πολύ μικρό διάστημα.

Ο λόγος για το “Masked Singer” το οποίο φαίνεται να αναβάλλεται για τρίτη φορά μέσα στον τελευταίο χρόνο. Με τους συντελεστές να μένουν μετέωροι. Και ο Σάκης Ρουβάς, ο οποίος θα ήταν ο παρουσιαστής να μην κρύβει τον προβληματισμό του. Ιδίως για το τηλεοπτικό του μέλλον. Για το οποίο πλέον όλα είναι πιθανά.

Το “Masked Singer” ήταν αναμενόμενο να βγει στις οθόνες μας την περασμένη τηλεοπτική σεζόν. Αλλά λόγω της έξαρσης της πανδημίας αναβλήθηκαν τα σχέδια της παραγωγής. Επόμενη πιθανή σεζόν θα ήταν ο Δεκέμβριος του 2020. Όμως για μία ακόμη φορά τα σχέδια τους αναβλήθηκαν.

Το κακό τριτώνει την ώρα που όλα έδειχναν ότι όδευε προς την τελική ευθεία του.

Αυτό που είχε ακουστεί είναι πως εν τέλει το πρόγραμμα θα ήταν έτοιμο να προβληθεί στα μέσα Μαΐου. Και μάλιστα όχι μία, αλλά δύο φορές την εβδομάδα. Κάτι που όμως όπως φαίνεται δεν θα γίνει για τρίτη φορά.

Οι λόγοι αυτή τη φορά είναι το υψηλό κόστος αλλά και τα μέτρα κατά της πανδημίας, σύμφωνα με το protothema. Δύο γεγονότα που δεν καθιστούν εύκολη την προβολή του στην τηλεόραση.

Το συγκεκριμένο πρότζεκτ είναι μουσικό και θα ήταν η συνέχεια του φετινού “House of Fame”. Πρόσωπα γνωστά στη showbiz θα εμφανίζονται στη σκηνή, μεταμφιεσμένοι, χωρίς να αποκαλύπτεται η ταυτότητα τους. Να δούμε λοιπόν πότε (και αν) εμφανιστεί στις οθόνες μας.