Σάκης Τανιμανίδης: «Αρχικά είπα ‘όχι’ στο Survivor» (βίντεο)

28 Δεκεμβρίου 2018 10:58

Ο Σάκης Τανιμανίδης αποκάλυψε ότι ήταν αρνητικός αρχικά όταν του έγινε πρόταση για να παρουσιάσει το «Survivor».

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Ελένη Μενεγάκη μίλησε για την πορεία του στην τηλεόραση καθώς και για τη ζωή του ως παντρεμένος.

«Δεν ήξερα ότι θα ασχοληθώ με την τηλεόραση ούτε πως θα ταξιδεύω. Σπούδασα στο Πολυτεχνείο και στα 28 μου χρόνια έφυγα για την Αμερική, να σπουδάσω business, που όταν μεγάλωσα κατάλαβα πως αυτό ήθελα να κάνω. Θα μπορούσα να μείνω εκεί αλλά αποφάσισα να γυρίσω για να κάνω το Word Party», είπε ο Τανιμανίδης.

Για τη σύζυγο του, Χριστίνα Μπόμπα, ανέφερε: «Δεν ήξερα από την πρώτη στιγμή πως η Χριστίνα είναι η γυναίκα της ζωής μου. Το κατάλαβα σχετικά νωρίς πιστεύω. Όταν είσαι πολύ ερωτευμένος με κάποιον, όλα είναι καταπληκτικά. Στο πρώτο ραντεβού δεν είχα τρακ. Ο λόγος είναι πως κάποιες φορές σκέφτομαι ότι αν αγχωθώ δεν έχω να κερδίσω κάτι. Γαμήλιο ταξίδι πήγαμε στην Ιρλανδία. Στα ταξίδια μου αρέσει να εξερευνώ».

Σε ό,τι αφορά το «Survivor», δήλωσε: «Στην αρχή είπα όχι, δεν είναι για μένα αυτό το πράγμα. Είχα κάνει το World Party και έλεγα να συνεχίσω να κάνω κάτι διαφορετικό. Όταν όμως μου εξήγησαν τι ήταν αυτό άλλαξα γνώμη. Πίστεψα ότι μου ταιριάζει».