Σάκης Τανιμανίδης – Χριστίνα Μπόμπα: Πυρετώδεις προετοιμασίες για την βάπτιση των δίδυμων στη Μύκονο!

Συντάκτης: Newsroom

8 Σεπτεμβρίου 2022 14:21

Σάκης Τανιμανίδης - Χριστίνα Μπόμπα: Πυρετώδεις προετοιμασίες για την βάπτιση των δίδυμων στη Μύκονο!

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα ετοιμάζουν περετωδώς την βάπτιση της μικρής Αριάνας και Φιλίππας, η οποία θα πραγματοποιηθεί σε λίγες μόνο ημέρες στη Μύκονο.

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα μάλιστα πριν από λίγες ημέρες έκλεισαν 4 χρόνια παντρεμένοι. Οι δυο τους πλέουν σε πελάγη ευτυχίας τον τελευταία χρόνο, μιας και μετά τη γέννηση της Αριάνας και της Φιλίππας, κατάφεραν να εκπληρώσουν ένα από τα μεγαλεπίβολα όνειρά τους και να γίνουν γονείς.

Η οικογένεια, όλο το καλοκαίρι βρίσκεται στη Μύκονο, μιας και αυτό που ήθελαν να κάνουν ήταν να οργανώσουν με τον καλύτερο τρόπο την βάπτιση των διδύμων, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο νησί σε λίγες μόνο μέρες, με πολλούς καλεσμένους celebrities.

Όλα είναι πλέον έτοιμα και οι δυο γονείς ετοιμάζονται να βαπτίσουν τα κοριτσάκια τους και να γιορτάσουν με όλους τους αγαπημένους τους φίλους το γεγονός. 

Σάκης Τανιμανίδης-Χριστίνα Μπόμπα: 8 νονοί για την βάφτιση των διδύμων

Στη δημοσιότητα ήρθε το προσκλητήριο για την βάπτιση των διδύμων και όπως φαίνεται είναι όλοι θα είναι οχτώ.

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης τα βαφτίζουν στη Μύκονο τα δίδυμα κοριτσάκια τους και όπως όλα δείχνουν ακόμα και από το προσκλητήριο η βάπτιση θα είναι υπερπαραγωγή.

Σύμφωνα με το προσκλητήριο η βάφτιση θα γίνει το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου στις 6:00 το απόγευμα στον Ιερό Ναό της Αγίας Άννας στον Πλατύ Γιαλό της Μυκόνου ενώ την Φίλιππα θα βαφτίσουν Ο Μάνος Γαβράς η Μαρίνα Βερνίκου η Ντεμηλια Καμπουρίδη και ο Γιώργος Καμπουρίδης ενώ την κόρη τους Αριάνα θα βαφτίσουν η Γιολάντα Καλογεροπούλου ο Μίλτος Καμπουρίδης η Αννεζια καμπουρίδη και ο Γιώργος Καμπουρίδης.

Σε παλαιότερη συνέντευξη του Σάκη Τανιμανίδη στην πρωινή εκπομπή του ANT1 έχει αναφερθεί στον έρωτά του για τη Χριστίνα πρόβα αλλά και στην επιθυμία του τότε να δημιουργήσει οικογένεια

«Είμαι όχι απλά ερωτευμένος. Έχω ερωτευθεί τρεις φορές στη ζωή μου.

Μία ερωτεύθηκα τη γυναίκα μου τη Χριστίνα, μία ερωτεύθηκα τις κόρες μου κι άλλη μία ξανά την Χριστίνα σαν μάνα των παιδιών μου», είπε ο Σάκης Τανιμανίδης και εξήγησε:

«Αυτός ο νέος ρόλος που παίρνει πλέον η γυναίκα, ο οποίος είναι ένας σαρωτικός ρόλος και για την ίδια και για τη σχέση της με τον σύζυγο, είναι διαφορετικός.

Από εκεί που την ήξερα σαν μια γυναίκα και μόνο σαν γυναίκα, ξαφνικά αλλάζει ο ρόλος της.

Αλλάζει και η συμπεριφορά της απέναντί σου και αλλάζει και πως τη βλέπεις εσύ. Βλέπεις πλέον έναν άνθρωπο που αυτό που κυριαρχεί είναι η σχέση του με τα παιδιά».