Σάκης Τανιμανίδης – Χριστίνα Μπόμπα: Σήμερα βαφτίζουν τις κόρες τους στη Μύκονο

17 Σεπτεμβρίου 2022 11:23

Ιδιαίτερη είναι η σημερινή ημέρα για τον Σάκη Τανιμανίδη και τη Χριστίνα Μπόμπα.

Ο παρουσιαστής Σάκης Τανιμανίδης και η αγαπημένη του Χριστίνα Μπόμπα πρόκειται να βαφτίσουν σήμερα Σάββατο, τις δίδυμες κόρες τους στη Μύκονο.

Το μυστήριο θα τελεστεί στον Ιερό Ναό της Αγίας Άννας, στον Πλατύ Γιαλό στις 6.

Στη συνέχεια, θα ακολουθήσει δεξίωση σε γνωστό εστιατόριο του νησιού. Εκεί οι γονείς θα υποδεχθούν τους καλεσμένους προκειμένου να γιορτάσουν όλοι μαζί το ξεχωριστό γεγονός.

Όπως  έχει γίνει γνωστό εδώ και καιρό, κάθε κορίτσι θα έχει από τέσσερις νονούς.

Τη Φιλίππα θα βαφτίσει ο ηθοποιός Μάνος Γαβράς, μαζί με τη Μαρίνα Βερνίκου, την κόρη της, Ντεμήλια Καμπουρίδη και τον γιο της, Γιώργο Καμπουρίδη.

Από την άλλη, την Αριάνα θα βαφτίσει η στενή φίλη του ζευγαριού, Γιολάντα Καλογεροπούλου, ο Μίλτος Καμπουρίδης, η Αννέζια Καμπουρίδη κα ο Γιώργος Καμπουρίδης.

Στη δημοσιότητα ήρθε και το προσκλητήριο για τη βάπτιση των διδύμων.

Σημειώνεται ότι η Μαρίνα Βερνίκου και ο Μίλτος Καμπουρίδης ήταν εκείνοι που πάντρεψαν το ζευγάρι στη Σίφνο, το 2018.

Η Μπόμπα και ο Τανιμανίδης υποδέχτηκαν στον κόσμο τις δίδυμες τον Ιούνιο του 2021. Είναι και οι δύο ενθουσιασμένοι με τις κόρες τους.

Μάλιστα, μοιράζονται καθημερινά σχεδόν και οι δύο, στιγμές από την καθημερινότητά τους με τα παιδιά, με τους διαδικτυακούς τους φίλους στο Instagram.

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα μάλιστα πριν από λίγες ημέρες συμπλήρωσαν τέσσερα χρόνια παντρεμένοι.

Οι δυο τους πλέουν σε πελάγη ευτυχίας τον τελευταία χρόνο, μιας και μετά τη γέννηση της Αριάνας και της Φιλίππας, κατάφεραν να εκπληρώσουν ένα από τα όνειρά τους και να γίνουν γονείς.

Η οικογένεια όλο το καλοκαίρι βρέθηκε στη Μύκονο, μιας και ήθελαν να οργανώσουν με τον καλύτερο τρόπο την βάπτιση των κοριτσιών.

Όλα είναι πλέον έτοιμα και οι δυο γονείς ετοιμάζονται να βαπτίσουν τα κοριτσάκια τους και να γιορτάσουν με όλους τους αγαπημένους τους φίλους.