Σάκης Τανιμανίδης – Χριστίνα Μπόμπα: Το απίθανο «σπίτι» τους στην Ισλανδία!

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

23 Αυγούστου 2022 13:45

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα, οι οποίοι κάνουν διακοπές στην Ισλανδία, έχουν επιλέξει να μένουν σε… βανάκι!

Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 Σάκης Τανιμανίδης και η σύζυγός του Χριστίνα Μπόμπα απολαμβάνουν εναλλακτικές διακοπές στη νησιωτική χώρα της βόρειας Ευρώπης.

Το ζευγάρι λατρεύει να βλέπει νέες περιοχές τόσο στην Ελλάδα όσο και το εξωτερικό και να συλλέγει εμπειρίες και αναμνήσεις. Έτσι, λίγο πριν αποχαιρετήσουν το καλοκαίρι, αποφάσισαν να βρεθούν εκτός συνόρων και συγκεκριμένα να ταξιδέψουν μέχρι την Ισλανδία.

Οι εικόνες που έχουν μοιραστεί μέχρι στιγμής με τους ακόλουθούς τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μοιάζουν σαν να είναι βγαλμένες από παραμύθι.

Ο πρώτος αποκάλυψε, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, ότι δεν μένουν σε ξενοδοχείο ή διαμέρισμα αλλά σε ένα ειδικά διαμορφωμένο βανάκι με το οποίο μετακινούνται συνέχεια!

 

Όπως είναι λογικό η βάπτιση των διδύμων του Τανιμανίδη και της Mπόμπα δεν θα είναι ένα απλό γεγονός αλλά θα είναι ένα κοσμοπολίτικο πάρτι στην καρδιά των social media

Στη Μύκονο βρέθηκαν από την αρχή του καλοκαιριού η Μπόμπα και ο Τανιμανίδης. Το ερωτευμένο ζευγάρι πρόκειται να βαφτίσει τις δίδυμες κόρες του στο «νησί των ανέμων», με το μυστήριο να έχει προγραμματιστεί για τον Σεπτέμβριο.

Οι δυο τους επιθυμούν να οργανώσουν μια ξεχωριστή, εορταστική ημέρα που θα συνδυάζει την οικογενειακή ευτυχία τους με την αγάπη τους για τα ελληνικά νησιά, μια ημέρα που θα μείνει αξέχαστη στους ίδιους όπως και στους καλεσμένους τους.

Έκαναν διακοπές με τις κόρες τους στη Μύκονο, ενώ παράλληλα προχώρησαν και τις προετοιμασίες για τη διπλή βάπτιση.

Λεπτομέρειες για το μυστήριο δεν έχουν διαρρεύσει, όμως σύμφωνα με πληροφορίες της «Real News» πρόκειται να γίνει ένα μεγάλο πάρτι, στο οποίο αμφότεροι θα μοιραστούν τη χαρά τους με τους αγαπημένους τους.

Αν και στο μυαλό τους υπήρχε το ενδεχόμενο η βάπτιση να γίνει στη Σίφνο, η Μύκονος τελικά κέρδισε έδαφος την προτίμησή τους.