Σάκης Τανιμανίδης: «Φέτος οι παίκτες θα δυσκολευτούν περισσότερο στη Φάρμα»

3 Δεκεμβρίου 2021 09:40

Η Φάρμα - Σάκης Τανιμανίδης: «Δεν το πιστεύω... μου έχει γυρίσει το μυαλό...»

Ο παρουσιαστής της Φάρμας μίλησε στον Τηλεθεατή για τη νέα Φάρμα που κάνει πρεμιέρα. Για τις αλλαγές που έγιναν τόσο στους όρους του ριάλιτι όσο και στις εγκαταστάσεις που μεταφέρθηκαν στον Ωρωπό μετά από τις καταστροφικές φωτιές.

Σάκης Τανιμανίδης: «Φέτος οι παίκτες θα δυσκολευτούν περισσότερο στη Φάρμα».

Για δεύτερη χρονιά στην Φάρμα. Πόσο διαφορετικά θα είναι τα πράγματα;

Δεν είναι απλά διαφορετικά, είναι πολύ καλύτερα. Τη Φάρμα θα κάνουμε και πάλι αλλά ας πούμε τη Φάρμα 2.0, τη βελτιωμένη έκδοση!

Φέτος η Φάρμα είναι στον Ωρωπό. Αυτό σημαίνει ότι είναι τελείως διαφορετικές οι εγκαταστάσεις;

Αναγκαστήκαμε να «μετακομίσουμε» γιατί μετά τις καταστροφικές φωτιές του καλοκαιριού οι εγκαταστάσεις έπαθαν σοβαρές ζημιές. Η αλήθεια είναι ότι μπορούσαμε να τις διορθώσουμε αλλά είπα ότι ίσως αυτή η ατυχία είναι μια ευκαιρία να κάνουμε κάτι ακόμα καλύτερο. Κι έτσι δημιουργήσαμε μία φάρμα από το μηδέν στον Ωρωπό, μεγαλύτερη και πιο εντυπωσιακή! Θα το καταλάβετε κι εσείς από το πρώτο επεισόδιο ότι φέτος είναι δύο επίπεδα πάνω.

Το γεγονός ότι οι παίκτες έχουν από την αρχή ζώα και περισσότερες αγροτικές εργασίες έχει κάνει πιο δύσκολη τη ζωή τους;

Τα ζώα τα βάλαμε από την αρχή γιατί τα θεωρούμε βασικό κομμάτι της ζωής σε μια φάρμα κι έτσι δεν πρέπει να λείπουν ούτε μέρα! Φέτος, οι παίκτες θα δυσκολευτούν περισσότερο αλλά αυτό δεν σχετίζεται απαραίτητα μόνο με τα ζώα. Όσο περνούν οι μέρες μέσα στο παιχνίδι, θέλουμε να δούμε τους παίκτες να βασίζονται περισσότερο στις δικές τους δυνάμεις για να παράγουν αυτά που χρειάζονται. Αυτό θα τους δυσκολέψει και θα κάνει κι όλες τις εργασίες πιο σημαντικές!