Σάκης Τανιμανίδης: «Με έχουν πει πολλά αλλά το πιο ωραίο είναι ‘μπαμπά’».

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

20 Μαρτίου 2023 08:53

Ο Σάκης Τανιμανίδης μίλησε για την αγάπη του για την επιχειρηματικότητα, τις δίδυμες κόρες που έχει αποκτήσει καθώς και τις περίεργες συνθήκες που βίωσε όταν παρουσίαζε το «World Party».

O παρουσιαστής Σάκης Τανιμανίδης κάθισε στο τιμόνι του ηλεκτροκίνητου VW ID. Buzz και παραχώρησε ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην εκπομπή «Traction» του Star.

Αρχικά είπε αναφερόμενος σε αρνητικά σχόλια και χαρακτηρισμούς που έχει ακούσει για τον εαυτό του: «Εμένα μου αρέσει να μεταφράζω τις ιδέες σε επιχειρείν, αυτό έχω σπουδάσει άλλωστε. Στις επιχειρήσεις δεν μπορείς ποτέ να προβλέψεις αλλά αυτή είναι και η αδρεναλίνη.

Αν κάνεις επιχειρείν για να βγάλεις χρήματα, θα χάσεις. Αν το κάνεις γιατί σου αρέσει αυτό το κυνήγι, τότε και να μη βγάλεις χρήματα θα έχεις πετύχει.

Είμαι πολυπράγμων. Με έχουν πει πολλά πράγματα: παρουσιαστή, επιχειρηματία, μ… γυμνασμένο… το πιο ωραίο που μου έχει πει κάποιος είναι ‘μπαμπά’. Δεμ θέλω να χάσω ούτε μία στιγμή από την εμπειρία της πατρότητας. Περνάνε τα χρόνια και περνάει η περίοδος που είναι μωράκια».

Στη συνέχεια, ο παρουσιαστής και επιχειρηματίας αναφέρθηκε στο «World Party» και σημείωσε: «Το πιο απίθανο μέρος ήταν η ζούγκλα του Αμαζονίου.

Είναι ό,τι πιο διαφορετικό μπορείς να δεις. Το να πεις τις διαφορές ανάμεσα σε δύο πόλεις, εντάξει, είναι πόλεις. Το να πας μέσα στη ζούγκλα είναι τελείως διαφορετικό, εντυπωσιακό, νιώθεις μια ανατριχίλα».

Σε άλλο σημείο, ο Τανιμανίδης αναφέρθηκε και στην όμορφη οικογένεια που έχει δημιουργήσει με την αγαπημένη του Χριστίνα Μπόμπα, κάτι που σε καθημερινή βάση -όπως είπε- τον τρελαίνει με την καλή έννοια.

Για τον ερχομό των κοριτσιών του, δήλωσε: «Ο ρόλος του μπαμπά, είναι ο καλύτερος ρόλος που έχω ζήσει και που θα ζήσω ποτέ. Περνάνε τα χρόνια και περνάει η περίοδος που είναι μωράκια. Δεν θέλω να χάσω καμία στιγμή από αυτήν την εμπειρία που λένε πατρότητα».

Τέλος, είπε ότι ως μαθητής ήταν… καλούτσικος.