Δες παλιές φωτογραφίες του Σάκη Τανιμανίδη και μετά πες μας ότι δεν έχει κάνει πλαστικές

31 Μαρτίου 2019 17:00

“A-πί-στευ-το”, αναφωνήσαμε μόλις έπεσαν στα χέρια μας παλιές φωτογραφίες του Σάκη Τανιμανίδη. Κατά καιρούς, έχει ακουστεί ότι έχει κάνει μπότοξ, αλλά, με όσα λέγονται -για όλους, πια- δεν δώσαμε την παραμικρή σημασία. Παρότι τα ζυγωματικά του μάς φαίνονταν, ούτως ή άλλως, “ενισχυμένα”.

Οι φωτογραφίες, για την ιστορία, χρονολογούνται απ’ το 2002, όταν ήταν στο TV100 – κανάλι της Θεσσαλονίκης. Κι αν εμάς -και σε πολλούς ακόμα- μας φαίνεται ότι έχει αλλάξει, πολλοί υποστηρίζουν ότι απλώς “μεγάλωσε, ωρίμασε κι έγινε πιο γοητευτικός”. Τι να πούμε… Τέτοια αλλαγή;!… ΟΚ.

Τα επόμενα πλάνα του

Όσο για τα επόμενα πλάνα του και μετά το Survivor που έχει βρεθεί ενίοτε και στο ναδίρ της τηλεθέασης, ο παρουσιαστής και η όμορφη σύζυγος του, Χριστίνα Μπόμπα, φαίνεται πως θα πάρουν από κοινού το πηδάλιο σε μια νέα τηλεοπτική εκπομπή. Σύμφωνα με insiders, πρόκειται να ζήσουν το δικό τους «World party», πιθανότατα από τη νέα σεζόν, οπότε θα έχει ολοκληρωθεί το ριάλιτι. Πιθανότατα, επίσης στον ΣΚΑΪ, όπου εξακολουθεί να είναι πολύ συμπαθής, παρά την ολέθρια πορεία του παιχνιδιού στους πίνακες τηλεθέασης. Σε αυτό το σημείο, δε, να τονίσουμε, ότι αντίστοιχη εκπομπή με αυτήν που φέρεται ότι θ’ αναλάβει το ζευγάρι, προβαλλόταν για τέσσερα χρόνια, αρχικά στην ΕΡΤ3 και έπειτα στον Alpha.

Η εξομολόγησή του περί διαλογισμού και ζεν

Κατά τα άλλα, ο Σάκης και δεδομένου -όπως έχουμε (χιλιο)γράψει- ότι το Survivor καταποντίζεται στους πίνακες τηλεθέασης, τον τελευταίο καιρό έχει όλο και μεγαλύτερη ανάγκη για να κάνει διαλογισμό. Για να κατακτά το ζεν και να γίνεται και ο ίδιος (ζεν). Το καλό, πως το location του Άγιου Δομίνικου είναι ιδανικό για κάτι τέτοιο. Για ασκήσεις διαλογισμού και απόλυτης χαλάρωσης. Ο ίδιος, όμως, δεν αποδίδει στο τροπικό φόντο, το cool(ness) που τον χαρακτηρίζει.  “Χρειάστηκαν χρόνια προσπάθειας και πολλά ταξίδια στο Θιβέτ και τις ζούγκλες του Αμαζονίου για να τελειοποιήσω την τεχνική της «απόλυτης ηρεμίας»! Τελικά να διαλογίζομαι δεν έμαθα, αλλά τελειοποίησα την τέχνη του «ποζάρω» και νομίζεις ότι είμαι ο τοπ γκουρού του πλανήτη!”

Οι παλιές φωτογραφίες

Ο Σάκης Τανιμανίδης από το Survivor πριν τις πλαστικές

Ο Σάκης Τανιμανίδης από το Survivor πριν τις πλαστικές

Ο διαλογισμός