Σάκης Τανιμανίδης: Τι έγραψε για το Maestro του Παπακαλιάτη

Συντάκτης: Newsroom

28 Δεκεμβρίου 2022 00:01

Το «Maestro» μπορει να ολοκληρωσε τον κύκλο του στο Mega αλλά συνεχίζει να μονοπωλεί το ενδοαφέρον του κοινού σε όλο τον κόσμο μεσα από το Netflix.

Αξίζειο να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη ελληνική σειρά που πουλήθηκε στη συνδρομητική εταιρεία σε Ελλάδα και Κύπρο.

Από τις αρχές του 2023 μάλιστα, το κοινό σε όλο τον πλανήτη θα μπορεί να παρακολουθήσει τη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

Η σειρά φαίνεται πως έχει αγαπηθεί ήδη από τους τηλεθεατές αφού εδώ και αρκετές μέρες βρίσκεται στην πρώτη δεκάδα στην χώρα μας ενώ σήμερα σκαρφάλωσε και στην πρώτη θέση.

Από την ημέρα που προβλήθηκε το πρώτο επεισόδιο του Maestro στο Mega, πολλοί ηθοποιοί, συνεργάτες και φίλου του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, τον έχουν αποθεώσει δημόσια, χαρακτηρίζοντάς τον ιδιαίτερα ταλαντούχο.

Μεταξύ αυτών και ο Σάκης Τανιμανίδης, ο οποίος το απόγευμα της Τρίτης 27/12 ανήρτησε μια φωτογραφία στα sories του, όπου τον βλέπουμε να παρακολουθεί το Maestro στο Netflix ενώ παράλληλα έκανε και το σχόλιό του.

Να πούμε και ένα μπράβο στο Maestro που έγινε η πρώτη ελληνική σειρά στο Netflix. Κάθε φορά που βλέπω ελληνικές επιτυχίες να ταξιδεύουν σε άλλες αγορές/χώρες το χαίρομαι. Και δε μιλάω μόνο για σειρές αλλά και για επιχειρήσεις και κάθε είδους δημιουργικής προσπάθειας. Μπράβο στον Χριστόφορο Παπακαλιάτη. Και φυσικά το αστεράκι μας, η Κλέλια Ανδριολάτου είναι μια μικρή θεά», έγραψε χαρακτηριστικά ο Σάκης Τανιμανίδης.