Σάκης Τανιμανίδης: Τραυματίστηκε ενώ έπαιζε μπάσκετ

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

25 Οκτωβρίου 2022 11:42

Ο Σάκης Τανιμανίδης χτύπησε στο πόδι, ενώ έπαιζε μπάσκετ χωρίς πάντως να πρόκειται για κάτι σοβαρό.

Ο παρουσιαστής Σάκης Τανιμανίδης είχε ένα απρόοπτο τη στιγμή που έπαιζε μπάσκετ καθώς τραυματίστηκε ελαφρά στο πόδι.

Έτσι, αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τον αγωνιστικό χώρο και αποσύρθηκε από το παιχνίδι.

Ο Τανιμανίδης έκανε σχετική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έδειξε -σε σύντομο βίντεο- το χτυπημένο πόδι του: «Ο μόνος τρόπος να με σταματήσουν», έγραψε με χιουμοριστική διάθεση.

Ο ίδιος έδειξε παράλληλα τους συμπαίκτες του, ενώ ήταν ξαπλωμένος, έχοντας τoποθετήσει πάγο στο πέλμα του.

 

Από εκεί και πέρα, ο Τανιμανιίδης θα είναι ο παρουσιαστής του «Dragons’ Den», γνωστού και ως «Shark Tank», το οποίο προβάλλεται με τεράστια επιτυχία σε περισσότερες από σαράντα χώρες, εδώ και είκοσι χρόνια, μ’ επενδύσεις που ξεπερνούν παγκοσμίως τα 600.000.000 δολάρια.

Τώρα παίρνει και ελληνικό χρώμα και έρχεται μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, με πέντε κορυφαίους και καταξιωμένους Έλληνες επενδυτές, οι οποίοι συνιστούν την ομάδα των Dragons.

To «Dragons’ Den» στηρίζει τους Έλληνες επιχειρηματίες, σε μία χώρα που τα τελευταία χρόνια δοκιμάζεται από την κρίση και τους δίνει την ευκαιρία να εξελιχθούν, να διευρύνουν τους ορίζοντές τους, να προβληθούν και να επιτύχουν τους στόχους τους.

Οι Dragons είναι πέντε κορυφαίοι Έλληνες επενδυτές, που έχουν κατακτήσει την κορυφή και γνωρίζουν μεγάλη επιτυχία και καταξίωση ο καθένας στον τομέα του. Είναι πρόθυμοι να επενδύσουν τα χρήματά τους σε μία επιχειρηματική ιδέα, ένα νέο προϊόν, μια πατέντα, ένα application ή ένα φιλόδοξο project.

Επιπλέον, στηρίζουν τους συμμετέχοντες επιχειρηματίες επενδύοντας όχι μόνο με κεφάλαιο αλλά και με την επιχειρηματική τους εμπειρία.

Οι επιχειρηματίες που θα συναντήσουν τους Dragons καλούνται να παρουσιάσουν το επιχειρηματικό τους πλάνο, να κερδίσουν την εμπιστοσύνη τους και εντέλει να τους πείσουν να επενδύσουν σε αυτούς.

Πόσα χρήματα μπορούν να επενδύσουν οι Dragons; Οι συμμετέχοντες επιχειρηματίες ζητούν ένα συγκεκριμένο ποσό και προσφέρουν έναντι αυτού ένα ποσοστό της επιχείρησής τους. Οι Dragons με την εμπειρία τους θα κρίνουν εάν η πρόταση τους ενδιαφέρει και εάν θα προχωρήσουν σε επένδυση.