Σάλος στο Big Brother 2: δύο τα ροζ βίντεο παικτών στο ριάλιτι εγκλεισμού! Άνω κάτω η παραγωγή

Δημοσιεύθηκε: 4 Σεπτεμβρίου 2021 09:40
Σάλος στο Big Brother 2: δύο τα ροζ βίντεο παικτών στο ριάλιτι εγκλεισμού! Άνω κάτω η παραγωγή

Δεν πρόλαβε καλά καλά να ξεκινήσει το Big Brother 2 και ήδη έχει προκληθεί σάλος. Όχι με τις κόντρες, τις ίντριγκες, τους καβγάδες ή και τους έρωτες μέσα στο σπίτι. Αλλά με ροζ βίντεο διαγωνιζόμενων.

Πριν από λίγες ημέρες διέρρευσε το πρώτο ροζ βίντεο. Η αρχή λοιπόν έγινε με παίκτη, του οποίου το βίντεο κυκλοφόρησε σε ιστοσελίδες ερωτικού περιεχομένου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Ontime, ο παίκτης ποζάρει γυμνός μπροστά από έναν μεγάλο καθρέφτη σε μπάνιο και αυτοϊκανοποιείται.

Μάλιστα, απεικονίζεται ευκρινέστατα όχι μόνο το σώμα του αλλά και το πρόσωπό του. Επίσης, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ενδέχεται το συγκεκριμένο πρόσωπο να είναι αυτό που «φωτογράφισε» ως γνωριμία του ο Θέμης Κανέλλος, Ο περσινός παίκτης του ριάλιτι δηλαδή.

Στο δημοσίευμα επισημαίνεται πως ο συγκεκριμένος παίκτης του φετινού Big Brother είναι γνωστό πως κινείται ερωτικά ανάμεσα και στα δύο φύλα.

Ωστόσο, όπως αναφέρει το nassosblog.gr, αυτό δεν είναι το μόνο ροζ βίντεο παίκτη που υπάρχει. Σύμφωνα με τις πληροφορίες υπάρχει και πιο τολμηρό βίντεο του παίκτη, το οποίο μάλιστα αναμένεται να κυκλοφορήσει πολύ σύντομα.