Σάλος στο Twitter για την απάνθρωπη συμπεριφορά των Lidl απέναντι στην ηλικιωμένη

17 Φεβρουαρίου 2022 17:15

Σάλος στο Twitter για την απάνθρωπη συμπεριφορά των Lidl απέναντι στην ηλικιωμένη

70χρονη γυναίκα έβαλε το περασμένο Σάββατο στην τσάντα της κρέας και τυρί που πήρε χωρίς να πληρώσει από κατάστημα της Γερμανικής αλυσίδας, Lidl στο Ίλιον.

Συνελήφθη μπροστά στον ανένδοτο υπεύθυνο του καταστήματος και μάλιστα θα της έκαναν και μήνυση όμως μετά από την κατακραυγή του κόσμου.

Και την συμπαράστασή της στο πρόσωπό της έκαναν πίσω και μάλιστα εξέδωσαν και ανακοίνωση:

«Η Lidl Ελλάς από την έναρξη της λειτουργίας της εφαρμόζει με υψηλό αίσθημα ευθύνης αξίες και πρακτικές κοινωνικής υπευθυνότητας.

Έχει αποδείξει έμπρακτα και διαχρονικά ότι στέκεται δίπλα στους συμπολίτες της με ήθος και ευθύνη, όπως πράττει πάντα σε αντίστοιχες περιπτώσεις κοινωνικής ευαισθησίας.

Συγκεκριμένα έχει μεριμνήσει με μηχανισμό υποστήριξης μέσω ΜΚΟ σε όλη την Ελλάδα.

Ώστε να αντιμετωπίζει άμεσα αιτήματα για προϊοντική βοήθεια από ευπαθείς ομάδες πληθυσμού.

Το πρόσφατο περιστατικό που έλαβε χώρα στο κατάστημά μας στο Ίλιον μας λυπεί βαθιά. Ο υπεύθυνος του καταστήματος όπως.

Και κάθε υπεύθυνος καταστήματος είναι υποχρεωμένος να ακολουθεί τις προβλεπόμενες διαδικασίες αναφορικά με παραβατικές συμπεριφορές που ορίζει η νομοθεσία.

Η διοίκηση της εταιρείας έλαβε γνώση του περιστατικού και θα φροντίσει να μην υπάρξει συνέχεια. Η εταιρεία θα έρθει σε επικοινωνία με την πελάτισσα για να λήξει το θέμα που δημιουργήθηκε.

Η Lidl Ελλάς θα συνεχίζει να στέκεται διαχρονικά στο πλευρό όσων μας χρειάζονται, αναγνωρίζοντας την ευθύνη και τον ρόλο της στην ελληνική κοινωνία».

H οργή στα social media είναι μεγάλη για το σκληρό και απάνθρωπο πρόσωπο που έδειξε η Γερμανική εταιρεία στο πρόσωπο της ηλικιωμένης γυναίκας.